Zelf doen

Leuk dat jij zelf aan de slag wilt met stijl en kleding! Op deze pagina vind je het hele aanbod van de Stijl op Peil academie, speciaal voor jou samengebracht in praktische online cursussen en stijlvolle e-books!

Wat kan ik hier allemaal leren?

De inhoud van de cursussen staat hieronder beschreven. Klik op de link onder de cursus om nog meer over de cursus te weten te komen. De cursussen zijn ingedeeld in behapbare stappen en tekst wordt afgewisseld met video’s en opdrachten. De e-books (€ 4,95 per stuk) staan boordevol tips en informatie die je direct kan toepassen en zijn ook los verkrijgbaar.

Het resultaat

Ik wil jou helpen om jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Een outfit die goed past en goed bij jou past geeft zelfvertrouwen en een positieve boost aan je dag. En als jij je goed voelt, kan je de wereld aan!

Stijl en kleding zijn een gereedschap waarmee jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent. Je weet vast wel hoe belangrijk die eerste indruk is. Het is dus fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant. Zo begrijpen mensen wie jij bent. Als jij een zelfverzekerde vrouw bent, is het natuurlijk jammer als jouw outfit “kleurloos muurbloempje” zegt!

Maar het kan nog een stapje verder. Als je weet hoe je van die gereedschappen gebruik maakt, kun je ermee gaan spelen. Zo kies je zelf wat je uitstraalt, of welke aspecten je extra benadrukt. Heb je een sollicitatie of een belangrijke netwerkbijeenkomst? Met wat jij in deze cursussen leert, weet je precies hoe je professionaliteit en vertrouwen kunt uitstralen. Een voorbeeld: Ben je een creatieve maker die van haar kunst wil leven? Dan is het voor jouw potentiële klanten best verwarrend als je er als een accountant bijloopt. En op haar beurt moet een accountant haar klanten het vertrouwen geven dat zij haar zaakjes picobello op orde heeft. Kortom, met de juiste uitstraling heb je jouw klanten al heel veel verteld, zonder een woord gezegd te hebben!

Welke cursussen zijn er?

Met de onderstaande cursussen kun je meteen van start. Op dit moment is de Stijl op Peil Academie volop in ontwikkeling. Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nog een cursus: ‘Leren Combineren’. Wil je op de hoogte blijven van de lancering van deze cursus? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Daarin deel ik elke maand de laatste nieuwtjes, geef ik tips en houd ik je op de hoogte van de nieuwste online cursussen en e-books.

Heb jij een goed idee voor het onderwerp van een nieuwe online cursus? Laat het mij dan gerust weten! Ik hoor graag van jullie. Zo kan ik de cursussen voor jullie op maat maken!

Online Shop Expert
€ 25,-

✓ Je leert in een paar stappen hoe je sneller en efficiënter online kunt shoppen

✓ Je bespaart geld en tijd omdat je vaker de juiste keuzes maakt

✓ Minder retouren = duurzamer shoppen

✓ Je krijgt toegang tot de Stijl op Peil - Community

✓ Inclusief 2 e-books

(Be)leef je Kleur & Stijl
€ 179,-

✓ Je ontdekt stap voor stap jouw eigen stijl en kleuren

✓ Je leert wat je met bepaalde kleuren en kledingstijlen communiceert

✓ Minder miskopen want je weet straks welke kleuren en stijlen bij jou passen

✓ Je krijgt toegang tot de Stijl op Peil - Community

✓ Inclusief 7 e-books

Veelgestelde vragen


Wat is de meerwaarde van een online leeromgeving?

Natuurlijk help ik je graag offline, maar dat is niet voor iedereen de juiste manier. Een voordeel van een online cursus is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens een live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat! Een online cursus kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan!

Voor wie zijn deze cursussen geschikt en wanneer bereik ik ook effect?

Ik vind het fijn om te werken met vrouwen die écht willen leren en ook bereid zijn om er wat voor te doen. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je er even voor moet gaan zitten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van kleding of dat je er al langer mee bezig bent. De cursussen zijn zo opgezet dat hij voor meerdere niveaus veel waarde bevat!

Moet ik alle cursussen doen of kan ik ook een losse cursus volgen?

Dat mag natuurlijk wel, maar niks moet. Het hele pakket geeft je een basistraining tot Personal Shopper. De losse cursussen geven jou echter de mogelijkheid het onderwerp te kiezen dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook meerdere cursussen combineren. Je besluit dus helemaal zelf hoeveel je wilt leren!

Kan ik de cursussen eventueel ook combineren met een offline dienst?

Je kunt de online cursussen ook gebruiken als een voorbereiding op een dag shoppen met mij. Met een of meerdere cursussen leg je een stevige basis en haal je zoveel mogelijk uit de shopdag!

Kan ik ook een basistraining tot Personal Shopper bij Stijl op Peil doen?

Kies je het hele pakket? Dan ben je jouw eigen Personal Shopper! Wil je de diepgang in én nog meer leren? Dan kun je mij ook 1-op-1 boeken om nog meer in de praktijk te leren.

Hoe lang duurt één online cursus en wat houdt dat allemaal in?

Hoeveel tijd het doorlopen van een cursus in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar in alle cursussen ga je heel veel zelf met praktische oefeningen aan de slag. Met de cursus 'Online Shop Expert' ben je ongeveer een halve dag bezig en voor de andere cursussen kun je uitgaan van ongeveer 6 tot 8 dagdelen per cursus.

Wanneer krijg ik toegang tot de Community en waarom is dat zo leuk?

Wanneer je één van de online cursussen doet, krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Stijl op peil – Community’. Een community van vrouwen die allemaal van kleding houden en één of meer van de cursussen of trajecten hebben gevolgd. In de groep deel ik extra tips, doe ik elke maand een live Q&A, beantwoord ik interessante vragen en kun je elkaar inspireren, helpen en vragen stellen.

Moet ik actief zijn in de Stijl op Peil - Community?

Deze groep is er puur als extra service. Je mag er je vragen stellen, zodat ik en/of de andere leden je kunnen helpen. Maar heb je geen facebook of wil je liever niet deelnemen aan de facebookgroep? Dan is dat helemaal prima natuurlijk.

Klanten aan het woord