Online leren

Wat goed dat jij zelf aan de slag wilt met stijl en kleding! Op deze pagina vind je het hele aanbod van de Stijl op Peil Academie, speciaal voor jou samengebracht in stijlvolle e-books, praktische online modules en basisopleiding tot het worden van je eigen Personal Shopper!

Wat kan ik hier allemaal leren?

De inhoud van de online leeromgeving staat hieronder weergegeven. De modules zijn ingedeeld in behapbare stappen en tekst wordt afgewisseld met video’s en opdrachten. De e-books staan boordevol tips en informatie die je direct kan toepassen en zijn ook los verkrijgbaar. Door helemaal onderaan deze pagina op de afbeeldingen van de modules te klikken, kom je direct meer te weten over de inhoud van de module.

Het resultaat

Ik wil jou helpen om jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Een outfit die goed voelt en bij jou past geeft zelfvertrouwen, een professionele uitstraling en een positieve boost aan je dag. En als jij je goed voelt, kan je de wereld aan!

Stijl en kleding zijn een gereedschap waarmee jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent. Je weet vast wel hoe belangrijk die eerste indruk is. Het is dus fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant. Zo begrijpen mensen wie jij bent. Als jij een zelfverzekerde vrouw bent, is het natuurlijk jammer als jouw outfit “kleurloos muurbloempje” zegt!

Als je de modules onder de knie hebt, kun je ermee gaan spelen. Zo kies je zelf wat je uitstraalt, of welke aspecten je extra benadrukt. Heb je een belangrijk gesprek of een netwerkbijeenkomst? Met wat jij in de online leeromgeving leert, weet je precies hoe je professionaliteit en vertrouwen kunt uitstralen. Een voorbeeld: Ben je een creatieve maker die van haar kunst wil leven? Dan is het voor jouw potentiële klanten best verwarrend als je er als een accountant bijloopt. En op haar beurt moet een accountant haar klanten het vertrouwen geven dat zij haar zaakjes picobello op orde heeft. Kortom, met de juiste uitstraling heb je jouw klanten al heel veel verteld, zonder een woord gezegd te hebben!

Wat is het voordeel van de complete basisopleiding?

Bij de basisopleiding: Word je eigen Personal Shopper zit een bonus module om het geheel compleet te maken. In deze module leer ik je hoe je ook online de juiste keuzes kunt maken. De 4 modules bestaan uit makkelijk te volgen video’s, praktische opdrachten en een werkboek met effectieve oefeningen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om de basis over jouw mooiste kleuren, kledingstijl, figuurtype, combineren en kledingkeuzes te leren.

 

"Wat een mooie ervaring: De modules Stijl en Kleur in een online leeromgeving. Wat heb ik veel mogen leren. Een aantal dingen die ik geleerd heb, heb ik toegepast en daarbij vele complimenten mogen ontvangen. Ik ga gerichter winkelen omdat ik nu weet wat mijn kledingstijl is en welke kleuren mij mooi en minder mooi staan. Erg dankbaar dat ik mezelf deze leerzame modules heb gegund en wat het mij gebracht heeft."

Diane

Wat anderen ervaren...

“Met veel plezier heb ik de modules gevolgd. De e-books en modules zijn uitgebreid met allerlei interessante weetjes, vragen en opdrachten. En Chanine loodst je d.m.v. de enthousiaste video’s en vragen makkelijk door alles heen en het is leuk om te doen!”
Loes (36), Speelse blik trainer en illustrator en onderwijsassistent

Ontdek de e-books
3,95
ex. btw

✓ Handige informatie

✓ Stijlvol vormgegeven

✓ Start direct met lezen!

Word je eigen personal shopper
405,-
ex. btw

✓ Je hebt jouw unieke kledingstijl ontdekt

✓ Je weet in welke kleuren jij er op je best uitziet

✓ Je kunt zelf aan de slag met jouw bestaande garderobe

✓ Inclusief exclusieve BONUS module: Online Shop Expert!

✓ 4 uitgebreide modules inclusief 12 e-books

Wat anderen ervaren...

“Chanine heeft het talent om door mensen hun onzekerheden heen te prikken als het gaat om kleding en kledingstijl. Ze geeft handvatten om je eigen stijl te ontwikkelen en zelfverzekerd voor de dag te komen. Je krijgt een werkboek met opdrachten, e-books, video’s en tips om je eigen kledingstijl te ontdekken, zonder direct honderden euro’s aan een nieuwe garderobe uit te hoeven geven.”
Ellen (30), Content marketeer

Veelgestelde vragen


Wat is de meerwaarde van een online leeromgeving?

Natuurlijk help ik je graag offline, maar dat is niet voor iedereen de juiste manier. Een voordeel van online is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens 1 live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat! De modules kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan!

Voor wie is het geschikt en wanneer bereik ik ook effect?

Ik vind het fijn om te werken met mensen die écht willen leren en ook bereid zijn om er wat voor te doen. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je er even voor moet gaan zitten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van kleding of dat je er al langer mee bezig bent. De modules zijn zo opgezet dat hij voor meerdere niveaus veel waarde bevat!

Moet ik alle modules doen of kan ik ook een losse module volgen?

Dat mag natuurlijk wel, maar niks moet. Het hele pakket geeft je een basisopleiding tot Personal Shopper. De losse modules geven jou echter de mogelijkheid het onderwerp te kiezen dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook meerdere modules combineren. Je besluit dus helemaal zelf hoeveel je wilt leren!

Kan ik ook persoonlijke begeleiding krijgen bij of na het volgen van de online modules?

Wil je zeker weten of je wat je in de module(s) of basisopleiding geleerd hebt ook echt onder de knie hebt? Dan kun je er een inspiratiesessie bij boeken waarin je online 30 minuten lang al je vragen op mij af kunt vuren!

Hoe lang duurt één online module en wat houdt dat allemaal in?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar in alle modules ga je heel veel zelf met praktische oefeningen aan de slag. Met de module 'Online Shop Expert' ben je ongeveer een halve dag bezig en voor de andere modules kun je uitgaan van 10 tot 20 uur per module.

Klanten aan het woord