Zelf doen

Leuk dat jij zelf aan de slag wilt met stijl en kleding! Op deze pagina vind je het hele aanbod van de Stijl op Peil academie, speciaal voor jou samengebracht in praktische online cursussen en stijlvolle e-books!

Wat kan ik hier allemaal leren?

De inhoud van de cursussen  staat hieronder uitgebreid beschreven. De cursussen zijn ingedeeld in behapbare stappen en tekst wordt afgewisseld met video’s en opdrachten. De e-books staan boordevol tips en informatie die je direct kan toepassen en zijn ook los verkrijgbaar. Klik op de link om naar de e-books te gaan.

Het resultaat

Ik wil jou helpen om jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Een outfit die goed past en goed bij jou past geeft zelfvertrouwen en een positieve boost aan je dag. En als jij je goed voelt, kan je de wereld aan!

Stijl en kleding zijn een gereedschap waarmee jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent. Je weet vast wel hoe belangrijk die eerste indruk is. Het is dus fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant. Zo begrijpen mensen wie jij bent. Als jij een zelfverzekerde vrouw bent, is het natuurlijk jammer als jouw outfit “kleurloos muurbloempje” zegt!

Maar het kan nog een stapje verder. Als je weet hoe je van die gereedschappen gebruik maakt, kun je ermee gaan spelen. Zo kies je zelf wat je uitstraalt, of welke aspecten je extra benadrukt. Heb je een sollicitatie of een belangrijke netwerkbijeenkomst? Met wat jij in deze cursussen leert, weet je precies hoe je professionaliteit en vertrouwen kunt uitstralen. Een voorbeeld: Ben je een creatieve maker die van haar kunst wil leven? Dan is het voor jouw potentiële klanten best verwarrend als je er als een accountant bijloopt. En op haar beurt moet een accountant haar klanten het vertrouwen geven dat zij haar zaakjes picobello op orde heeft. Kortom, met de juiste uitstraling heb je jouw klanten al heel veel verteld, zonder een woord gezegd te hebben!

Welke cursussen zijn er?

Met de cursussen 'Ontdek je eigen kledingstijl ' en 'Word een online shop expert ' kun je meteen van start. Klik op de link om er direct meer over te weten te komen. Houd deze pagina in de gaten want Stijl op Peil is dus in ontwikkeling. In de toekomst worden er meer online cursussen en e-books toegevoegd.

Online cursus: Ontdek je eigen kledingstijl

Stijl is een hulpmiddel waarmee jij de wereld kunt laten zien wie je bent. Als je wilt dat die belangrijke eerste indruk in jouw voordeel is, is het fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant. Zo help je mensen om te begrijpen wie jij bent. Want als jij een zelfverzekerde vrouw bent, is het natuurlijk een gemiste kans als jouw outfit “kleurloos muurbloempje” zegt! Je kunt ook een stap verder gaan. Als je weet hoe je van die gereedschappen gebruik maakt, kun je ermee gaan spelen. Zo kies je zelf wat je uitstraalt, of welke aspecten je extra benadrukt. En het leuke is: het werkt ook andersom. Want een outfit die goed past en goed bij jou past, geeft je zelfvertrouwen en een positieve boost aan je dag. Wanneer jij jezelf bent, voel je je goed. En als jij je goed voelt, kun je de wereld aan! Maar soms ben je het even kwijt, zit je vastgeroest, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Deze cursus helpt om jouw eigen stijl te (her)ontdekken en leert je hoe je met jouw stijl de wereld laat zien wie je bent!

Online cursus: Word een online shop expert

Online shoppen is een geweldige uitvinding. Je hebt een wereld aan keuzes, die na slechts een paar klikken van de muis bij jou thuis bezorgd worden. Het blijft vaak wel een uitdaging om in één keer de juiste items te kiezen. En dat is frustrerend, niet heel duurzaam en kan je veel extra geld kosten. Heb jij kledingstukken in je kast hangen die je nooit draagt? Sta je regelmatig in de rij om weer eens een pakketje retour te sturen? Dan is deze online cursus wat voor jou. Je krijgt tips en handvatten die er voor gaan zorgen dat jij online vaker in één keer slaagt!

Waarom online?

Natuurlijk help ik je graag offline, maar dat is niet voor iedereen de juiste manier. Een voordeel van een online cursus is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens een live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat!

Een online cursus kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan!

Moet ik alle cursussen doen?
Dat mag natuurlijk wel, maar niks moet. Het hele pakket geeft je een volledige basistraining tot Personal Shopper. De losse cursussen geven jou echter de mogelijkheid het onderwerp te kiezen dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook meerdere cursussen combineren. Je besluit dus helemaal zelf hoeveel je wilt leren!

Kan ik een losse cursus doen?
Vind je het een te grote stap om gelijk voor het hele pakket te gaan? Geen probleem, dan doe je het gewoon één voor één! Of weet jij misschien prima welke kleding je goed staat, maar niet welke kleuren jou laten stralen? Dan is de cursus Figuur voor jou niet nodig, maar kies je de cursus Kleur. Heb je heel veel mooie kleding in je kast maar draag je lang niet alles? Ga dan voor de cursus Combineren. Met een losse cursus kun je kennis over dat ene onderwerp opdoen.

Kan ik cursussen combineren?
Je kunt de online cursussen ook gebruiken als een voorbereiding op een dag shoppen met mij. Met een of meerdere cursussen leg je een stevige basis en haal je zoveel mogelijk uit de shopdag!

Kan ik ook een basistraining tot Personal Shopper doen?
Kies je het hele pakket? Dan kun je een basistraining tot Personal Shopper op jouw cv zetten!

Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief want Stijl op Peil is in ontwikkeling. In de toekomst worden er meer online cursussen en e-books toegevoegd!

 

Klanten aan het woord