Workshop kleur en stijl

“Samen nóg mooier”

Lijkt het je leuk om met een groep dames meer te weten te komen over kleuren en kledingstijlen? Vind je het leuk om samen aan de slag te gaan en uit te vinden wat het beste bij jou en anderen past? Ben je op zoek naar kledingtips en uitleg waarom kleding bij de één goed staat en bij de ander niet? Dan is een workshop kleur en stijl iets voor jou en je vriendinnen.

Tijdens de workshop bespreken we kleding die je niet draagt of waaraan je twijfelt. Moet je de kleding houden of juist niet? Zijn er misschien combinatiemogelijkheden waar je niet aan hebt gedacht? Vervolgens gaan jullie aan de slag met een moodboard. Dit doen we om je eigen kledingstijl te kunnen bepalen. Terwijl er gewerkt wordt aan het moodboard, geef ik iedereen een kort kleuradvies. Zo leren jullie allemaal welke kleuren het beste bij jullie passen en waarom dit zo is.

Afsluitend bespreken we de verschillende kledingstijlen en gaan we op zoek naar persoonlijke voorkeuren en de best matchende kledingstijl.  Na de workshop gaan jullie met veel nieuwe inzichten naar huis.

Wat levert het je op:

  • Samen iets creatiefs doen, elkaar en jezelf op een verrassende manier leren kennen;
  • Een leuke middag met veel nieuwe inzichten over kleur en stijl;
  • Je leert nieuwe en misschien verrassende kleurcombinaties maken;
  • Je leert stijltypes kennen en hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan;
  • Je leert waarom sommige kledingstukken je goed staan en andere niet;
  • Je leert hoe je miskopen in de toekomst kan voorkomen.

Tijdsduur: ongeveer 3 uur.
Locatie: De Havezathe 26 te Raalte, of bij iemand op locatie.
Tegen meerprijs kan er ook een andere locatie geregeld worden.
(Min. 5 deelnemers per workshop.)

Ook verzorg ik workshops en arrangementen in samenwerking met Lookx&more. Zie hiervoor de website www.lookxraalte.nl.

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Mode en mensen zijn mijn passie. Ik ben van mening dat voor het vinden van een passende stijl de binnen- en buitenkant even belangrijk is. Ik vind het dan ook geweldig als ik jou mag leren kennen en kan helpen bij het vinden van jouw persoonlijke stijl. Hopelijk komen we elkaar in de toekomst tegen!

Klanten aan het woord