Voor jou doen

Stijl op Peil, personal shopper

Ga je voor gemak en besteed je liever alles aan mij uit? Dat kan natuurlijk! Ik ga voor jou op zoek naar specifieke kledingstukken of een hele nieuwe garderobe.

Herken jij dit?
• Je hebt geen tijd om te winkelen.
• Je houdt niet eens van winkelen!
• Je weet hoe belangrijk de eerste indruk is en wilt laten zien wie je bent.
• Je wilt je goed voelen in je kleding.
• Je besteed jouw tijd liever aan iets anders dan je kleding.

Wil je stralen op de familiereünie en heb je geen tijd om de perfecte outfit te zoeken? Houd je regelmatig belangrijke presentaties en weet je niet zeker of je met jouw outfit de juiste boodschap uitstraalt? Ben jij klaar met de zoektocht naar precies het juiste item? Geen probleem.

Stel je voor dat je…

✔ Opgelucht bent, omdat je jouw garderobe uit handen kunt geven.
Je krachtig voelt, omdat je kleding weerspiegelt wie jij écht bent.
✔ Enthousiast bent en blijft over al je kleding.
✔ Kalm bent, omdat je weet dat je altijd goed voor de dag kunt komen.
✔ Blij bent, omdat je kleding hebt waar jij 100% achter staat.

Wat kan ik voor je doen?

✔ Personal shoppen
✔ Een professionele kledingstijl aanmeten
✔ Jou tijd besparen door het voor jou uit handen nemen

Om je goed te kunnen helpen, is het handig als ik eerst jou én je kledingkast leer kennen. Daarom houden we eerst een kennismakingsgesprek. Zo kom ik erachter wie jij bent, wat je wilt uitstralen en waar je echt mee geholpen bent. Waar je van houdt en waar je niet van houdt. Zo kan ik gericht voor jou aan de slag.

Elke maand plan ik 1 shopdag in om voor meerdere klanten op zoek te gaan naar de items die ze op hebben gegeven. Dit doe ik om zo efficiënt mogelijk te kunnen shoppen (en jou kosten te besparen). Wanneer jij jouw lijstje met items aanlevert, neem ik ze mee voor de komende maand en betaal jij voor elke zoekopdracht (onafhankelijk van de hoeveelheid items) € 150,- incl. btw en excl. kledingstukken.

En wanneer je ze bij mij komt afhalen reken ik geen reiskosten en reistijd. Efficiënt voor beide partijen en makkelijk voor jou!

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Eenmalig of regelmatig, een enkele blazer of een hele nieuwe garderobe: het is helemaal aan jou.
Wil je meer weten over de opties, mijn werkwijze en de kosten? Neem dan contact met mij op.

Klanten aan het woord