Sprekende printjes: wat zegt mijn print over mij?

Wist je dat de prints die jij draagt iets over jouw persoonlijkheid zeggen? Om te beginnen bepaald jouw kledingstijl al in grote mate welke print jouw voorkeur heeft. Zo houden romantische types over het algemeen vaker van een lieve bloemenprint of een kantje, terwijl flamboyante types liever kiezen voor een opvallende dieren- of geografische print. Ze zeggen dus meer over jou dan jij in eerste instantie misschien zou verwachten! Ik zet een paar veelvoorkomende prints voor je op een rijtje en leg kort uit wat ze over je zeggen. Het zal natuurlijk niet altijd kloppen, maar negen van de tien keer zit ik bij het juiste eind. 😉

STIPPEN

Ze doen mij altijd denken aan de jaren 60, maar eigenlijk zijn ze heel tijdloos. Vrouwen die van een stipje houden worden vaak als meegaand, gevoelig, zorgzaam en hartelijk ervaren. Als dat de eigenschappen zijn die jij uit wilt stralen, is de polkadot is dus een echte aanrader. Heel fijn: In het zwart-wit is de stip nooit uit de mode!

DIERENPRINT

Deze print lijkt heel trendgevoelig, maar hij is echt van alle tijden. In een dierenprint trek je vrijwel direct alle aandacht. En voor deze print is er geen middenweg; je houdt ervan of je hebt er een hekel aan. Veel vrouwen voelen zich sexy met een dierenprintje! Je komt in deze print dus zelfverzekerd, uniek en duidelijk zichtbaar over. Mensen kunnen niet om jou heen! 😉

DE STREEP

Streepjes zijn ook al eeuwenoud, maar komt nog steeds altijd van pas! Dit veelzijdige printje laat vaak een rechtdoorzee persoon zien, die weet waar hij of zij naar toe wil. Met het streepje geef je het signaal af dat je ordelijk, gedreven en vastberaden bent. Handig om dit soms even in te kunnen zetten, toch?

BLOEMENPRINT

Het zou mij niets verbazen als de bloemenprint één van de meest voorkomende dessins in kleding is. Met een bloemenprint creëer je een romantische, maar ook beetje dromerige uitstraling. In deze print kom je zacht, optimistisch, lief en vrolijk over.

HET RUITJE

Ruitjes wekken de indruk dat je met beide benen op de grond staat en betrouwbaar bent. Hou je van een ruitje? Dan pak jij alles in het leven waarschijnlijk ook graag praktisch aan. Deze print zie je vaak bij iemand met een tijdloos en chique stijl. En door de rechte lijnen straal je ook nog eens meer vertrouwen uit.

Je kunt printjes dus tactisch inzetten wanneer je een belangrijk gesprek in gaat en iets specifieks wilt uitstralen. Experimenteer er eens mee en laat me weten of het werkte!

Met deze info kun je nu ook bedenken of het printje van je vriendin bij haar past, of bij het mensen kijken aan de hand van de printjes die ze dragen raden hoe iedereen in elkaar steekt! 😉

Welke prints draag jij graag?