Shopping by Design: Human Design als tool in mijn business

Meer dan vier jaar geleden kwam ik per ‘toeval’ in aanraking met Human Design. Human Design creëert een persoonlijke bodygraph door middel van jouw geboortegegevens. Deze bodygraph geeft weer hoe jij genetisch en energetisch in elkaar steekt. Zie het als een unieke blauwdruk die laat zien wie jij altijd al bent geweest, welke kwaliteiten en talenten je vanaf jouw geboorte met je meedraagt.

Vallen en opstaan
Toen dit voor de eerste keer aan mij werd verteld, was mijn reactie: hoe kun je nu op basis van een geboortedatum, tijd en plaats zoveel over mij weten? Ik was verbaasd en bovendien zag het er heel ingewikkeld uit. Ik wist niet goed wat ik ermee kon. Ik bleek een energie ‘projector’ te zijn met een 3/5 profiel en een intuïtieve autoriteit. Kort door de bocht: ik moet wachten op de uitnodiging, ben een goede begeleider, gids en coach. Ik moet mijn beslissingen nemen vanuit mijn intuïtie, houd van praktisch en leer door vallen en opstaan. Veel van deze punten begreep ik meteen, maar het wachten op de uitnodiging?

Wachten op de uitnodiging
Al besloot ik mij er niet verder in te verdiepen, toch werd ik er telkens weer mee geconfronteerd en bleef ik nieuwsgierig. Uiteindelijk kocht ik een paar boeken en boekte ik een Human Design reading. Een indrukwekkende ervaring, waarna ik het wachten op de uitnodiging vervolgens gewoon eens een maandje ben gaan proberen. En heel eerlijk? Dat bleek dusdanig interessant om vaker te gaan doen. Ik paste het toe, wilde ondertussen het Human Design van anderen graag achterhalen (maar ja, ik moest wachten op de uitnodiging, want niet iedereen was zo enthousiast als ik 😉) en een nieuwe hobby was geboren.

In mijn vrije tijd las ik er veel over, volgde ik een opleiding en bleef ik er door getriggerd. Je raakt er namelijk niet over uitgeleerd, er is zoveel te ontdekken en je kunt er je leven lang in leren. Iedereen die het interessant vond, vertelde ik over zijn of haar design. Gaandeweg ontstonden er bovendien allemaal koppelingen met kleding. Zo begreep ik steeds beter wat mijn klant belangrijk vindt in haar kleding (de stof, stijl, manier van winkelen, etc.). Aan klanten vertelde ik regelmatig dolenthousiast dat ik hiermee bezig was. De een na de andere klant wilde weten wat ik erover kon vertellen en of er ook koppelingen tussen kleding en Human Design waren.

Shopping by Design
Toen na de zoveelste keer een klant tegen mij zei: “waarom roep je ‘Shopping by Design’ niet gewoon in het leven?” wist ik voldoende. De uitnodiging had ik gehad, het was tijd om het experiment aan te gaan 😉

Naast mijn ‘standaard’ personal shopsessies bied ik inmiddels ook persoonlijke Shopping by Design dagen aan. Tijdens zo’n dag zoomen we allereerst uitgebreid in op jouw persoonlijke Human Design, leg ik linkjes tussen jouw design en kleding en ontvang je na afloop een uitgebreid e-book op maat. Naast dat het een hele mooie toevoeging op mijn dienstverlening is, heb ik ontdekt dat ook ik dit een hele fijne manier van werken vind. Ik zie en gebruik het als tool in mijn bedrijf, waarmee ik jou nog beter kan helpen.

Wil jij meer weten over Human Design, een Shopping by Design sessie boeken of samen met mij aan de slag in een persoonlijk traject? Dat kan! Stuur gerust een berichtje, dan vertel ik je er meer over en ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk er nu al naar uit om jouw unieke design te leren kennen, mogen vertalen en de koppeling met kleding te kunnen maken.