Persoonlijk traject

"Kleding is niet alleen een omhulsel maar draagt bij aan jouw goede gevoel, kwaliteit en professionaliteit"

 

Veel vrouwen volgen modetrends op de voet. Dit betekent echter niet dat deze ook aansluiten bij de eigen stijl en identiteit. Bij een ander staan bepaalde trends goed, maar bij jou komt het allemaal wat minder goed uit de verf. En dat voelt niet goed. Je blijft vervolgens eindeloos kleding kopen, waar je je goed in hoopt te voelen. Maar het is vaak ‘net niet’ of zelfs helemaal niet. Hoe kom je er nu achter wat jij echt nodig hebt?

Veel ambitieuze vrouwen ervaren kleding als ‘een luxe dingetje’ en het moet vooral ‘praktisch' zijn. Ze vergeten hierbij dat kleding voor een groot deel bepaalt hoe anderen hen zien. En dat is belangrijk. Zowel voor je zelfvertrouwen als uitstraling naar anderen. Het helpt je je boodschap overtuigend over te brengen.

Daarom is het belangrijk dat jij gaat ontdekken wat helemaal bij jou past zodat je niet meer eindeloos veel tijd en geld kwijt bent aan ‘net-niet aankopen', die je niet helpen je doel te bereiken en je bovendien een slecht gevoel geven.

Ik help vrouwen hun eigen kledingstijl te vinden en dichter bij zichzelf te komen. Kleding is niet alleen een omhulsel maar draagt bij aan jouw goede gevoel, kwaliteit en professionaliteit.

Aangezien ieder mens uniek is, ga ik voor een persoonlijke aanpak. Maatwerk is hierbij de norm. Door gezamenlijk te ontdekken wie je bent en waar je voor staat, kan ik je helpen jouw eigen  kleuren, kledingstijl en combinaties te vinden, die je zullen helpen je persoonlijke en professionele uitstraling te vergroten.

STIJL OP PEIL

Wil jij zelf leren hoe jij de juiste kledingkeuzes kunt maken, zodat jij altijd professioneel voor de dag komt en je nooit meer druk hoeft te maken over je kleding?

Herken jij dit?

Je voelt je nu niet goed in je kleding maar wil dit wel;
Je weet niet wat je met iets uitstraalt en wat bij jou past;
Je wilt ontdekken wat jouw persoonlijke stijl is en welke kleuren je tot je recht laten komen;
Je vindt het belangrijk een professionele indruk te maken en wilt laten zien wie je bent;
Je wilt geen geld en tijd meer besteden aan kleding waar je niet gelukkig van wordt.

Stel je voor dat je…

Al je kleding ook echt draagt, omdat je er 100% achter staat;
Precies weet hoe je miskopen vermijden kan;
Je elke dag krachtig voelt, omdat je kleding weerspiegelt wie jij écht bent;
Enthousiast bent en blijft over al je kleding;
Kalm bent, omdat je weet dat je altijd goed voor de dag kunt komen;
Het helemaal zelf kunt en daardoor een heleboel geld bespaart.

Denk je nu: 'Is dit mogelijk?' Jazeker!
Lees maar verder...

"Kleden met een reden!"

 

Misschien denk je nu dat je toch altijd zult blijven twijfelen over je kleding. Dat is echt niet nodig. Zelf heb ik daar jaren last van gehad. Inmiddels weet ik echter dat iedereen het kan leren. Ook jij!

Ik neem je een stukje mee in mijn verleden...

Vroeger had ik echt kleding in overvloed. Shoppen was toen al mijn grootste hobby, maar bewust shoppen? Dat was er niet bij. Ik vond altijd wel een reden om dat ene jasje of die blouse erbij te kopen. Zeker als het uitverkoop was. Steeds weer ging ik overstag. Totdat de hoeveelheid kleding in mijn kast me volledig overspoelde en ik gewoon niet meer wist wat bij mij paste. Ik deed er dan enorm lang over om me ’s ochtends aan te kleden en de deur uit te gaan. Waarom had ik bijvoorbeeld zes zwarte jasjes? Nergens voor nodig. De meeste had ik nooit aan. Zwart is niet eens een goede kleur voor mij. En nog erger: een aantal van die jasjes zaten niet eens lekker! Ik werd helemaal niet meer blij van mijn kleding en straalde dat ook uit. Toen ik dat ontdekte, besloot ik: 'Vanaf nu komen er alleen nog maar kledingstukken waar ik écht blij van word in mijn kast. Ik wil alleen maar YES-items!'

Sinds ik dit doe, is niet alleen de keuzestress verdwenen. Doordat ik nu draag wat echt bij me past, voel ik me beter en zelfverzekerder. En dat krijg ik ook terug van anderen.

Dat kan jij ook bereiken!

STIJL OP PEIL

Hoe zou het voelen als jij elke dag precies weet wat bij jou past en waar jij je goed in voelt?

Wat gaan we doen?

Samen gaan we ontdekken wie jij bent en wat jij uit wilt stralen;
We gaan aan de slag met de kleding die jij nu draagt en die je graag zou willen dragen;
We ontdekken welke kleuren bij jou passen, hoe je ze kunt combineren en wat je ermee communiceert;
We stellen een gepersonaliseerde kleurenkaart samen zodat jij precies weet welke kleuren jou goed staan en bij jou passen;
We gaan samen aan de slag met jouw bestaande garderobe;
We stellen een gepersonaliseerde basisgarderobe op maat samen;
Vijf live 1-op-1 sessies met intensieve begeleiding;
Na iedere sessie krijg jij van mij een opdracht zodat we erachter komen waar jouw vraagstukken liggen;
Tijdens dit traject mag jij mij mailen en maken we belafspraken om je vragen tussentijds te beantwoorden.

Hoe ziet dat eruit?

De eerste sessie gaan we aan de slag met het vinden van jouw kleuren. Aan de hand van een uitgebreide kleurenanalyse en een vragenlijst komen we er precies achter welke kleuren, kleurcombinaties en communicatie kleuren bij jou en je bedrijf passen;

De tweede sessie gaan we aan de slag met jouw kledingstijl. Je gaat ontdekken welke kledingstijl je mooi vindt en samen creëren we een authentieke kledingstijl die helemaal bij jou en je bedrijf aansluit;

De derde sessie nemen we een kijkje in jouw kledingkast om te ontdekken of jouw basisgarderobe in orde is en wat we nodig hebben om jou optimaal te kunnen laten combineren. Ik ga al op zoek naar items die bij jouw basisgarderobe passen en samen maken we een shoplijstje;

 De vierde sessie heb jij alles over jouw kleuren, kledingstijl(en) en je figuurtype ontdekt en is het tijd voor de volledig verzorgde shopdag. We gaan samen op zoek naar aanvullende items voor jouw garderobe. Tussendoor stel ik regelmatig vragen om te ontdekken of jij er zelfstandig uit komt, daardoor komen we erachter waar we nog extra aandacht aan kunnen besteden. Daarnaast regel ik een uitgebreide lunch en maak ik ook direct setjes met de items die we geshopt hebben. We zetten ze op de foto, zodat jij meteen weet hoe je ze kunt combineren en wat je ermee uitstraalt;

De vijfde sessie leer ik je combineren in jouw eigen stijl en gaan we aan de slag met de gekochte en bestaande kleding in jouw kledingkast. We creëren allemaal nieuwe setjes die we vastleggen in een gepersonaliseerd e-book. Tijdens deze sessie stel ik weer veel vragen om te checken of jij er zelfstandig uitkomt. Vanaf nu kun jij zelfstandig de juiste items shoppen en de beste kledingkeuzes maken, zodat je je goed voelt in je kleding en professioneel voor de dag komt!

 

"Mode zegt: 'Ik doe mee'.
Stijl: 'Ik doe mijn eigen ding!"

STIJL OP PEIL

Ja, ik wil mij goed voelen in mijn kleding en uitstralen wie ik ben!

STIJL OP PEIL

Chanine kijkt niet alleen naar de kleding maar veel verder! Ze voelt goed aan hoe iemand zich voelt, hoe iemand is en kan hierop reageren!

Geri, (36) Hypnose Therapeut

Hoe anderen het ervaren om met mij te werken...

Meer ervaringen van anderen...

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van jou verwachten?

Van mij kun je persoonlijke begeleiding op maat verwachten. Ik ga voor blijvend resultaat en vind het heel belangrijk dat jij je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Alles wat je aan mij vertelt, blijft natuurlijk ook bij mij. Ik stel je een heleboel vragen, zet je zelfstandig aan het werk en laat je samen met mij je eigen kledingstijl ontdekken en ontwikkelen. Na dit traject kun jij zelfstandig de voor jou goede keuzes maken en overal stralend voor de dag komen! Wil je eerst de ervaring van iemand anders horen? Dat snap ik! In deze podcast deelt Tanja haar ervaring!

Waar vinden de verschillende live sessies plaats?

 Vier van de vijf sessies kom ik het liefst bij jou thuis. In de praktijk heb ik namelijk gemerkt dat dat het beste werkt, omdat we dan altijd in de buurt van jouw kleding zijn. Maar niks moet. In overleg kunnen we het ook ergens anders afspreken. De shopsessie is in een stad naar keuze! En daar maken we echt een dagje uit van!

Waar en hoe kan ik tussendoor mijn vragen stellen?

Je mag mij tijdens het traject al je vragen stellen. Ik verzamel jouw vragen, bereid ze voor en vervolgens plannen we samen een belmoment, waarin we je vragen bespreken.

Wat is de meerwaarde ten opzichte van de online leeromgeving?

De online leeromgeving is een goede start om meer te weten te komen over jouw stijl, kleuren, figuurtype en het combineren. Maar tijdens het 1-op-1 traject gaan we écht de diepte in. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en ik kan je daardoor nog beter begeleiden. Omdat we elkaar vaker zien en spreken, kun jij al je persoonlijke vragen op mij afvuren en het optimale uit dit persoonlijke traject halen.

Voor wie is het geschikt en wanneer bereik ik ook effect?

Ik vind het fijn om te werken met mensen die écht willen leren en ook bereid zijn om er wat voor te doen. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je open staat voor advies en nieuwe inzichten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van kleding of dat je er al langer mee bezig bent.

Hoeveel tijd gaat mij dit kosten, waar kan ik rekening mee houden?

We plannen de sessies op maat in dus jij bepaald hoe lang jij erover doet. Daarnaast ben je wekelijks ongeveer een uurtje van je tijd kwijt aan opdrachten. Dit zal aandacht en tijd van je vragen, maar het gaat je uiteindelijk veel inzichten opleveren. En door het uitvoeren van de opdrachten ontdek jij ook meteen waar je tegenaan loopt. Al je vragen kun je het hele traject op mij afvuren. Ik verzamel ze, bereid ze voor en samen plannen we evt. na elke livesessie meteen een belmoment in om ze door te nemen, zodat jij alles uit het traject kunt halen.

Kan ik het volledige bedrag ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Het is wel een serieus bedrag, hoe weet ik of het deze investering waard is?

Oké, het is een serieus bedrag en ik snap je punt. Maar bekijk het eens vanuit een andere hoek. Hoeveel geld heb jij uitgegeven aan kledingstukken die je niet draagt of waar je je niet écht goed in voelt? En wat kost het jou uiteindelijk als je daarmee door gaat? Van de klanten die ik inmiddels geholpen heb, heb ik begrepen dat het traject hen tot op de dag van vandaag veel tijd, geld en zelfvertrouwen heeft opgeleverd! Ik hoop dat jij dezelfde ervaring zult hebben!

STIJL OP PEIL

Wil je eerst even kennis maken?

Wil je eerst kennis maken, even sparren en al je vragen op mij afvuren voor je dit traject in gaat? Heel begrijpelijk!
Neem dan gewoon even contact met me op – ik hoor graag van je!