Persoonlijk traject

"Kleding is niet alleen een omhulsel, maar draagt bij aan jouw goede gevoel, kwaliteit en professionaliteit"

 

Persoonlijk kledingadvies voor vrouwen

Als ambitieuze, ondernemende vrouw is het voor jou belangrijk om goed gekleed voor de dag te komen. Om jouw professionaliteit te benadrukken volg jij wellicht al jaren de modetrends op de voet. Je wil er immers eigentijds, hip en stijlvol uitzien. Maar zeg eens eerlijk: voelt de kleding die jij momenteel draagt ook lekker? Past het bij jouw stijl en identiteit? Of komt jouw expertise hiermee helemaal niet zo goed uit de verf?

Wanneer jij kleding draagt die niet aansluit bij jouw stijl en figuur, blijf je eindeloos nieuwe items kopen. Toch zijn deze kledingstukken het vaak ‘net niet’ of zelfs helemaal niet. Als startende ondernemer wist je wellicht nog niet wat je met iets uitstraalde of wat bij jou past. Nu je een aantal jaren verder bent, leer jij jezelf steeds beter kennen. De hoogste tijd dus voor verandering in jouw garderobe!

Hoe kom je er nu achter wat jij echt nodig hebt? Hoe ontdek je wat jouw persoonlijke stijl is? Welke kleuren je tot jouw recht laten komen én passen bij jouw uitstraling? Hoe zorg je ervoor dat jij geen tijd en geld meer besteedt aan kleding waar je niet gelukkig van wordt?

Als style creator help ik jou om je vol zelfvertrouwen te presenteren in kleding die bij jou én jouw bedrijf past. Door te laten zien wie jij écht bent heb jij minder woorden nodig om jouw boodschap over te brengen. Ik help je om een authentieke presentatie in de kleuren en kledingstijl die vóór jou werkt te vinden. Duurzaam, doordacht en optimaal te combineren.

Eigen kledingstijl ontwikkelen

“Leer zelf hoe jij de juiste kledingkeuzes kunt maken, zodat je iedere dag professioneel
over komt en je nooit meer druk hoeft te maken over jouw uitstraling.”

De eerste indruk

Beeld je eens in dat je:

Alle kleding in jouw garderobe ook echt draagt, omdat jij je er 100% goed in voelt;
Precies weet hoe je miskopen kunt vermijden;
Iedere dag de kracht voelt om uit te stralen wat jij over wil brengen;
Enthousiast bent én blijft over al jouw kleding;
Kalm bent, omdat je weet hoe je verschillende kledingstukken met elkaar kunt combineren.

Wat voel je nu?

Vroeger had ik kleding in overvloed. Shoppen was toen al mijn grootste hobby, maar bewust shoppen? Ho maar! Ik vond altijd wel een reden om dat ene jasje of die leuke blouse erbij te kopen. Zeker als de uitverkoop startte, steeds weer ging ik overstag. Totdat de hoeveelheid kleding in mijn kast mij volledig overspoelde. Ik wist simpelweg niet meer wat bij mij paste en wat ik ’s ochtends aan moest trekken.

Is dat voor jou herkenbaar? Dan is de drempel om in jezelf te durven investeren waarschijnlijk ook aanwezig. Je hebt immers zelf het beste beeld van wat je mooi vindt en denkt te weten wat bij jou past. Maar vergeet je niet dat jouw kleding voor een groot deel bepaald hoe anderen jou als mens én als ondernemer zien? Kleding helpt je jouw boodschap overtuigend over te brengen, je doel te bereiken.

 

Personal brand ontwikkelen

“Hoe zou het voelen als jij iedere dag precies weet wat
bij jou past en draagt waar jij je goed in voelt?”

Op pad met jouw eigen personal shopper

Een personal shopper inhuren voelt voor jou misschien best decadent. Mooie kleding ervaren de meeste vrouwen immers ook als luxe, het moet vooral praktisch zijn. Stel nu dat je dit eens omdraait. Wanneer je ontdekt wat bij jou past, hoef je niet eindeloos veel tijd en geld te besteden aan ‘net-niet aankopen’.

Als style creator help ik je jouw eigen kledingstijl te ontdekken door dichter bij jezelf te komen. Noem mij gerust een personal shopper met een plus. Nu je al een aantal jaren actief bent als ondernemer, leer jij jezelf steeds beter kennen. Jouw persoonlijkheid, aanpak en aanbod maakt je uniek. Door te investeren in jezelf ontdek je hoe jij dit iedere dag opnieuw uit kunt stralen. Ik bied jou de handvaten die je hiervoor nodig hebt, gecombineerd met het advies of de ondersteuning om twijfels weg te halen.

Concreet betekent dit dat we samen:

Ontdekken wie jij bent en wat jij uit wil stralen;
Jouw bestaande garderobe doorlopen en een shoplist maken voor de items die jij nodig hebt;
Onderzoeken welke kleuren bij jou passen en hoe je daarmee kunt combineren en communiceren;
Een gepersonaliseerde kleurenkaart samenstellen, zodat je precies weet welke kleuren jou laten stralen;
Dieper inzoomen op verschillende kledingstijlen;
Jouw gewenste kledingstijl ontdekken en visualiseren;
Een basisgarderobe op maat vaststellen;
Vijf live 1-op-1 sessies met intensieve begeleiding doorlopen;
Met behulp van opdrachten erachter komen waar jouw vraagstukken liggen;
Intensief samenwerken, ook wanneer jij tussentijds vragen hebt.

Een eigen kledingstijl ontdekken

“Mode zegt: ‘Ik doe mee’.
Stijl straalt: ‘Ik doe mijn eigen ding!”

Waar wacht je nog op?
€ 3500,-

✓ Vijf live 1-op-1 sessies

✓ Intensieve, persoonlijke begeleiding

✓ Uitgebreide kleuranalyse en gepersonaliseerde kleurenkaart

✓ Stijladvies op maat, verwerkt in een persoonlijk e-book

✓ Kledingkastsessie en garderobe check

✓ Geheel verzorgde dag personal shoppen

✓ Bestaande en nieuwe kledingitems leren combineren

✓ Persoonlijk e-book met geselecteerde kledingsets

✓ Onbeperkt toegang tot de Stijl op Peil online leeromgeving

✓ Tijdens het traject per app bereikbaar voor vragen, advies of ondersteuning

✓ Na afloop: Een jaar lang outfit vragen stellen per app

Ervaring

"Chanine is niet alleen een vakexpert, maar ze is ook ontzettend energiek, grappig, ruimdenkend, toegankelijk en heeft enorm veel kennis. We hebben heel wat mooie gesprekken samen gehad. Ik ben heel erg blij dat ik dit traject heb doorlopen, het heeft mij op styling- en kledinggebied als ondernemer een enorme boost gegeven!"

Tanja, Coach & Holistisch therapeut

Hoe anderen het ervaren om met mij te werken...

Ervaringen van andere ambitieuze vrouwen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik tijdens het persoonlijke traject precies verwachten?

Tijdens het persoonlijke traject zoom ik volledig in op jou. Ik ga daarbij voor blijvend resultaat en vind het heel belangrijk dat jij je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Alles wat je aan mij vertelt, blijft onder ons. Ik stel je een heleboel vragen, maar zet je ook zelfstandig aan het werk met een aantal opdrachten. Samen gaan we ontdekken wat jouw unieke kledingstijl inhoudt en hoe we deze passend kunnen vormgeven. In totaal maken we hiervoor vijf afspraken: twee dagdeelsessies (kleuranalyse en stijladvies) en drie volledige dagen (garderobe check, personal shopdag en leren combineren) brengen we samen door. Iedere stap in dit traject draagt eraan bij dat jij zelfstandig de voor jou passende keuzes kunt maken. Zodat jij vanaf nu overal stralend voor de dag komt! Ben je benieuwd hoe anderen dit hebben ervaren? In deze podcast deelt Tanja haar ervaring graag met jou.

Waar vinden de verschillende live sessies plaats?

Tijdens vier van de vijf live sessies kom ik graag bij jou thuis. In de praktijk heb ik namelijk gemerkt dat dat het beste werkt, omdat we dan altijd in de buurt van jouw kleding zijn. De vijfde sessie, de personal shopdag ontmoeten we elkaar naar wens in Deventer, Zwolle of Arnhem. Daar maken we samen echt een dagje uit van, compleet met een heerlijk verzorgde lunch op mijn kosten.

Waar en hoe kan ik tussendoor mijn vragen stellen?

Tijdens het traject kun jij mij op werkdagen (ma/di/do/vrij) appen of een e-mail sturen. Wanneer je mij voor 16.00 uur een berichtje stuurt, heb je uiterlijk de volgende werkdag een reactie of feedback op jouw kledingcombinatie of -item.

Wat is de meerwaarde van het persoonlijke traject ten opzichte van de Stijl op Peil online leeromgeving?

De online leeromgeving is een goede start en helpt startende ondernemers om meer te weten te komen over stijl, kleuren, figuurtypes en het combineren van kledingitems. Tijdens het 1-op-1 traject ga ik samen met jou als ervaren ondernemer écht de diepte in. We zoomen volledig in op jouw persoonlijke situatie, waardoor ik jou nog beter kan begeleiden. Omdat we elkaar geregeld zien en spreken kun jij al jouw vragen op mij afvuren en het maximale uit dit persoonlijke traject halen. Bovendien ontvang je van mij een gepersonaliseerde kleurenkaart en drie op maat gemaakte e-books.

Voor wie is het persoonlijke traject geschikt en wanneer bereik ik effect?

Het past perfect bij ambitieuze, ondernemende en ervaren vrouwen die écht willen leren en bereid zijn om te investeren in zichzelf. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd aan kwijt bent, maar wel dat je open staat voor advies en nieuwe inzichten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van stijl of kleding, of dat je er al langer mee bezig bent.

Hoeveel tijd kost het volledige traject mij, waar kan ik rekening mee houden?

In overleg plannen we de vijf live 1-op-1 sessies. De kleuranalyse en het stijladvies nemen een halve dag in beslag. Voor de garderobe check, personal shopdag en het leren combineren reserveren we samen ieder keer een volledige dag. Daarnaast ben je wekelijks ongeveer een uurtje van jouw tijd kwijt aan tussentijdse opdracht. Dit zal aandacht en tijd van je vragen, maar levert ook erg veel inzichten op. Door het uitvoeren van de opdracht ontdek jij namelijk direct waar je tegenaan loopt en behoefte aan hebt. Al jouw vragen kun je tijdens het hele traject aan mij stellen. Na afloop van het traject krijg je onbeperkt toegang tot de Stijl op Peil online leeromgeving. Deze leeromgeving bestaat uit vier modules en staat boordevol informatie en video’s. De leeromgeving is erg geschikt als naslagwerk voor het geval je later nog eens iets terug wil lezen, jouw kledingstijl verandert of wanneer je de informatie wil herhalen als het even is weggezakt. Gemiddeld bestaat iedere module in de online leeromgeving uit tien tot 20 uur aan informatie en video’s.

Hoe weet ik zeker dat het persoonlijke traject mijn investering waard is?

€ 3.500- is wellicht een flinke investering, dat kan ik mij goed voorstellen. Mijn tip: bekijk het eens vanuit een andere bril. Hoeveel geld heb jij uitgegeven aan kledingstukken die je niet draagt of waar jij je niet écht goed in voelt? En wat kost het jou uiteindelijk als je daarmee door blijft gaan? De ervaringen van andere ambitieuze, ondernemende vrouwen laten zien dat het persoonlijke traject hen tot op de dag van vandaag veel tijd, geld en zelfvertrouwen heeft opgeleverd. Bovendien hebben zij al jarenlang plezier van deze eenmalige investering. Ik zet mijzelf graag maximaal in om voor jou dezelfde ervaring te creëren!

Is het ook mogelijk om een deel van het persoonlijke traject af te nemen?

Wanneer je twijfelt of het gehele persoonlijke traject bij jou past of voor jou nodig is, kom ik graag met jou in contact. Ik kies er bewust voor alle stappen van het traject samen te doorlopen en vertel je hier met plezier meer over. Laat dus gerust iets van je horen!

Kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

Jazeker, dat kan! De totale investering van € 3.500,- verspreid ik gerust voor jou over drie termijnen. Je betaalt dan drie keer €1166,-.

Kom in contact

Liever eerst even kennis maken?

Wil jij graag eerst met mij kennismaken, even sparren of al jouw vragen op mij afvuren voordat je een persoonlijk traject in stapt? Heel begrijpelijk! Neem gerust contact met mij op. Ik hoor heel graag van je!