Personal shoppen

“Stijl is een eenvoudige manier
om ingewikkelde dingen te duiden”

regel wit

Personal shopper inhuren

Lopend door het centrum van jouw favoriete stad, weet jij waarschijnlijk wel de winkels te vinden waar je naar zoekt. Zoekend in een onbekende stad, duurt dat vaak wat langer. Maar zeg eens eerlijk: ken jij jouw route, zodra je jouw favoriete winkel(s) gevonden hebt? Of word je overspoeld door alle mogelijkheden, op bekend of juist onbekend terrein?

✓ Weet je niet wat bij je past of hoe jij kleding het beste kunt combineren?
✓ Heb je geen tijd om telkens te gaan winkelen, maar wil je er wel graag goed uitzien?
✓ Weet jij hoe belangrijk een eerste indruk is en wil je laten zien wie je écht bent?
✓ Wil jij je altijd goed voelen in jouw kleding?
✓ Ben je klaar met alle ‘net niet’ aankopen?

Dan is de personal shopsessie van Stijl op Peil ideaal voor jou! Na afloop voel jij je namelijk:

 • Opgelucht, omdat je jouw garderobe uit handen hebt kunnen geven aan jouw persoonlijke navigator;
 • Krachtig, omdat jouw kleding professioneel weerspiegelt wie jij écht bent;
 • Kalm, omdat je weet dat je met jouw nieuwe items altijd goed voor de dag kunt komen;
 • Enthousiast, omdat je optimaal hebt leren combineren en daardoor geld bespaart;
 • Blij, omdat je kleding hebt gekocht waar jij 100% achter staat!

Shoppen met een stylist

“Van shop till you drop
naar bewust tussen winkels gehobd”

Shoppen met personal shopper

Voordat we de kledingrekken induiken, plannen we een telefonische intake om te bespreken waar jij precies naar op zoek bent. Op de shopdag starten we met een heerlijke kop koffie of thee, terwijl ik ontdek wie jij bent en wat jij uit wil stralen. Zodra we dat helder hebben, gaan we op pad. We bezoeken jouw favoriete shops, maar wagen zo af en toe ook eens een uitstapje naar mooie (tweedehands) kledingwinkels die jij nog niet kent. Naast duurzaam levert dit namelijk ook unieke items op voor een goede prijs!

Tijdens het shoppen zoeken we samen de perfecte kledingitems en laat ik jou zien waar je op kunt letten. Ik toon je welke kleuren en stijlen goed bij jou en jouw figuur passen, om jou een professionele kledingstijl aan te meten. Natuurlijk beantwoord ik tussendoor al jouw vragen en help ik je verschillende items met elkaar te combineren. Ook zet ik je in de gepaste setjes op de foto en leer ik je van alles bij over de diverse stoffen.

Tussentijd zorg ik voor een heerlijke lunch, uiteraard op mijn kosten. Met een volle maag evalueren wij samen of we alles al hebben of shoppen we nog de laatste items. Zo ga jij voldaan, opgeladen en met de kleding die volledig bij jou past naar huis. Zonder ‘net niet’ items, maar mét alleen maar YES-items!

Duurzame kledingkast

“Bespaar geld door vanaf vandaag alleen nog te kiezen voor YES-items!”

Personal shopping by design

Heb jij ooit al eens van Human Design gehoord? Human Design creëert een persoonlijke bodygraph door middel van jouw geboortegegevens. Deze bodygraph geeft weer hoe jij genetisch en energetisch in elkaar steekt. Zie het als een unieke blauwdruk die laat zien wie jij altijd al bent geweest, welke kwaliteiten en talenten je vanaf jouw geboorte met je meedraagt.

Human Design focust zich op de uniciteit van ieder individu. Door te begrijpen hoe jouw design in elkaar steekt, leer je anders te kijken naar jezelf én de mensen om je heen. Je leert ieders unieke punten te erkennen en omarmen. Human Design richt zich dus sterk op jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar wist je al dat het ook helpt om jezelf te ontdekken, jouw kledingstijl en -voorkeuren te begrijpen of juist nog sterker uit te durven dragen?

NIEUW! Naast mijn ‘standaard’ personal shopsessie bied ik nu ook personal shopping by design aan. Tijdens deze shopdag zoomen we allereerst uitgebreid in op jouw persoonlijke design, leg ik direct een link tussen jouw design en de kleding die we uitkiezen en ontvang je na afloop een uitgebreid e-book op maat, met daarin alle informatie over jouw eigen design.

Personal shopper voor vrouwen

Wil jij jouw persoonlijke ontwikkeling koppelen aan een sessie met een personal shopper?

Stijl

 

Waar wacht je nog op?

Personal shoppen
595,-

Ontdek jouw professionele kledingstijl

Compleet verzorgd inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch

Tips, combinaties en uitleg over de geselecteerde kledingitems

Inclusief voor-oriëntatie, reistijd en reiskosten binnen 60 kilometer retour

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ervaringen van eerdere deelnemers

Kom in contact

Liever eerst even kennismaken?

Eenmalig of regelmatig, een paar items of een compleet nieuwe garderobe. Waar je mijn hulp als personal shopper voor inzet is volledig aan jou. Wil jij voordat we samen op pad gaan graag eerst met mij kennismaken? Heel begrijpelijk! Neem gerust contact met mij op. Ik hoor heel graag van je!