Chanine Krisman

Van jongs af aan was ik altijd al creatief. Ik vond het geweldig om met kleuren en vormen bezig te zijn. Toen ik op mijn 15e stage mocht lopen in een modezaak merkte ik voor het eerst dat ik gevoel had voor mode en dat ik veel voldoening haalde uit het helpen van klanten.

De keuze om op mijn 16e naar het Mode Lyceum te gaan was daarom ook vrij snel gemaakt. Daar heb ik veel kennis opgedaan over het vak. Tijdens de opleiding ben ik in de weekenden blijven werken in een dames modezaak. Na afronding van het Mode Lyceum heb ik  gekozen voor de HBO studie Technische Commerciële Textielkunde in Enschede. Daar ben ik al vrij snel mee gestopt, omdat ik de praktijk en de mensen in de winkel miste. In de daaropvolgende jaren heb ik als verkoopadviseur voornamelijk in de damesmode gewerkt.
Omdat ik het leuk vond om mijn vakkennis uit te breiden, ben ik in 2017 gestart met een opleiding tot kledingcoach. Door deze opleiding kwam ik erachter wat ik ècht graag wil doen: vrouwen begeleiden bij het ontdekken van hùn eigen kledingstijl, hùn mooiste kleuren en hùn beste kledingkeuzes. Om mijn droom te verwezenlijken ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen als kledingcoach en personal shopper.

In de praktijk kom ik erachter hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. En dat vind ik fantastisch! Nieuwe dingen leren, methodes ontdekken en leren toepassen. Deze methodes pas ik op mijn eigen manier toe. Ieder mens is anders en dat bepaald ook de manier van samenwerken.
En omdat ik in heel Nederland mag winkelen ontdek ik de leukste boetiekjes, winkels en koffietentjes om er écht een dagje uit van te kunnen maken!

Als kledingcoach/personal shopper is het dus niet alleen mijn doel om mooie kleding voor jou te vinden. Mijn streven is dat je gelukkig bent en blijft met je kleding en dat je in de toekomst zelf in staat zult zijn om hierin de juiste keuzes te maken. Ik hoop dat ik je hierbij mag gaan helpen. Misschien komen wij elkaar in de toekomst tegen. Tot dan!

Groetjes,

Chanine

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Mode en mensen zijn mijn passie. Ik ben van mening dat voor het vinden van een passende stijl de binnen- en buitenkant even belangrijk zijn. Ik vind het dan ook geweldig als ik jou mag leren kennen en kan helpen bij het vinden van jouw persoonlijke stijl. Hopelijk komen we elkaar in de toekomst tegen!

Klanten aan het woord