Online leren

Wat goed dat jij zelf aan de slag wilt met stijl en kleding! Op deze pagina vind je het aanbod van de Stijl op Peil Academie, speciaal voor jou samengebracht in stijlvolle e-books en een basisopleiding tot het worden van je eigen Personal Shopper!

Hoe kan ik dit allemaal leren?

De basisopleiding is verdeelt in vier modules: 'Ontdek je eigen kledingstijl, (Be)Leef je kleur, Leren combineren en Online shoppen'. Deze modules bestaan uit makkelijk te volgen video’s, praktische opdrachten en een werkboek met effectieve oefeningen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om de basis over jouw mooiste kleuren, kledingstijl, figuurtype, combineren en kledingkeuzes te leren.

Het resultaat

Ik wil jou helpen om jouw eigen stijl te (her)ontdekken. Een outfit die goed voelt en bij jou past geeft zelfvertrouwen, een professionele uitstraling en een positieve boost aan je dag. En als jij je goed voelt, kan je de wereld aan!

Stijl en kleding zijn een gereedschap waarmee jij aan de wereld kunt laten zien wie je bent. Je weet vast wel hoe belangrijk die eerste indruk is. Het is dus fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant. Zo begrijpen mensen wie jij bent. Als jij een zelfverzekerde vrouw bent, is het natuurlijk jammer als jouw outfit “kleurloos muurbloempje” zegt!

Zodra je de modules onder de knie hebt, kun je ermee gaan spelen. Zo kies je zelf wat je uitstraalt, of welke aspecten je extra benadrukt. Heb je een belangrijk gesprek of een netwerkbijeenkomst? Met wat jij in de online leeromgeving leert, weet je precies hoe je professionaliteit en vertrouwen kunt uitstralen. Een voorbeeld: Ben je een creatieve maker die van haar kunst wil leven? Dan is het voor jouw potentiële klanten best verwarrend als je er als een accountant bijloopt. En op haar beurt moet een accountant haar klanten het vertrouwen geven dat zij haar zaakjes picobello op orde heeft. Kortom, met de juiste uitstraling heb je jouw klanten al heel veel verteld, zonder een woord gezegd te hebben!

Wat is het voordeel van online leren?

Een voordeel van online is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens één live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat. De opleiding kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan!

 

"Wat een mooie ervaring en wat heb ik veel mogen leren. De dingen die ik geleerd heb, heb ik toegepast en daarbij vele complimenten mogen ontvangen. Ik ga gerichter winkelen omdat ik nu weet wat mijn kledingstijl is en welke kleuren mij mooi en minder mooi staan. Erg dankbaar dat ik mezelf dit heb gegund en voor wat het mij gebracht heeft."

Diane

Wat anderen ervaren...

“Met veel plezier heb ik de online opleiding gevolgd. De e-books en modules zijn uitgebreid met allerlei interessante weetjes, vragen en opdrachten. En Chanine loodst je d.m.v. de enthousiaste video’s en vragen makkelijk door alles heen. Bovendien is het ook nog eens leuk om te doen!”
Loes (36), Speelse blik trainer en illustrator en onderwijsassistent

Basisopleiding

✓ Word (je eigen) Personal Shopper

✓ Ontdek en leer alles over kleur, stijl, figuur, combineren en online shoppen

✓ Praktische oefeningen, filmpjes en een heleboel informatie

✓ 4 uitgebreide modules inclusief 12 e-books

✓ Zo vaak te herhalen als jij maar wilt!

Veelgestelde vragen


Wat is de meerwaarde van een online leeromgeving?

Natuurlijk help ik je graag offline, maar dat is niet voor iedereen de juiste manier. Een voordeel van online is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens 1 live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat! De basisopleiding kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan!

Voor wie is het geschikt en wanneer bereik ik ook effect?

Ik vind het fijn om te werken met mensen die écht willen leren en ook bereid zijn om er wat voor te doen. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je er even voor moet gaan zitten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van kleding of dat je er al langer mee bezig bent. De online leeromgeving is zo opgezet dat hij voor meerdere niveaus veel waarde bevat!

Moet ik alles binnen een bepaalde tijd doen of heb ik onbeperkt toegang?

Wanneer je aan de slag gaat met de basisopleiding Personal Shopper, kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Je kunt hem dus in je eigen tempo doen en alles ook nog eens terugkijken en herhalen als de informatie is weggezakt!

Kan ik ook persoonlijke begeleiding krijgen bij of na het volgen van de opleiding?

Wil je zeker weten of je wat je in de online leeromgeving geleerd hebt ook echt onder de knie hebt? Dan kun je er een inspiratiesessie boeken waarin je online 60 minuten lang al je vragen op mij af kunt vuren!

Hoe lang ben ik er ongeveer mee bezig?

Hoeveel tijd het doorlopen van de basisopleiding in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Ik raad je aan om per module 1 maand uit te trekken. Door 1 dagdeel per week aan de module te besteden heb je voldoende tijd om de opdrachten te maken en het maximale eruit te halen.

Wat anderen ervaren...

“Chanine heeft het talent om door mensen hun onzekerheden heen te prikken als het gaat om kleding en kledingstijl. Ze geeft handvatten om je eigen stijl te ontwikkelen en zelfverzekerd voor de dag te komen. Je krijgt een werkboek met opdrachten, e-books, video’s en tips om je eigen kledingstijl te ontdekken, zonder direct honderden euro’s aan een nieuwe garderobe uit te hoeven geven.”
Ellen (30), Content marketeer

Klanten aan het woord