Ervaringen

“Chanine kijkt niet alleen naar de kleding maar veel verder! Ze voelt goed aan hoe iemand zich voelt, hoe iemand is en kan hierop reageren! Dit zorgt voor de perfecte match. Ik heb niet alleen heel veel overzicht in mijn kledingkast, maar nu ook kleding(setjes) en kleuren waar ik mij fijn in voel en blij van word. Samen met Chanine heb je ook heel veel lol en plezier, het is echt een leuk mens en heeft voor iedereen een warm hart! Door samen naar kleding te kijken en het gevoel wat er bij komt kijken heb ik geleerd om voor het beste te gaan, alleen het allerbeste en kan ik er elke dag op m’n best uit zien dankzij dit traject!!"

Geri (36), Hypnose Therapeut

"Tijdens het traject met Chanine laat zij je met prettige voortvarendheid en een zonnig humeur op een andere manier naar kleding kijken - zowel de kleding in de winkel, als de outfits die al in je kast hangen! Ze stelt vragen bij ingesleten gewoontes en leert je zoveel als je zelf wilt leren. Haar expertise is volkomen duidelijk en haar energie is aanstekelijk. Door het voorwerk dat Chanine in de afspraken steekt, verloopt alles zo efficiënt en soepel mogelijk. Altijd 100% eerlijk, altijd vriendelijk en altijd open voor vragen en feedback. Bovenal is Chanine ook nog eens een heel leuk mens!”

Christa(44), Vertaler en Tekstschrijfster

“Kijk, ik hou van shoppen, vooral van kleding shoppen. Ook ben ik gek op veel verschillende kledingstijlen, net als dat ik als singer-songwriter open sta voor diverse muziek genres. In het dagelijkse leven is dit geen probleem. Je staat op en trekt aan waar je zin in hebt die dag. Echter op het moment dat deze verschillende stijlen en kleuren samen moesten komen in een theatershow, zag ik door de bomen het bos niet meer. Dit met Chanine oppakken was daarom een feestje. Als een wervelende acrobate ging ze tijdens de shopdag door de kledingrekken, kwam met setjes en stukken aan waar ik van ze lang zal ze leven niet aan gedacht zou hebben, maar met de juiste accessoires werd het ineens “Esther”. Alles waar geen “juich gehalte” bij kwam, werd meteen afgewezen, hoe goedkoop ook. Lekker duidelijk, ik hou ervan. Resultaat: Een volle tas pronkstukken voor een prijs waar je U tegen zegt als muzikant in corona tijd en nooit meer twijfels over mijn eigen stijl!”

Esther, Singer en Songwriter

“Ik heb Chanine leren kennen als een aardig, betrokken en enthousiast mens! Ik nam een kijkje op haar website en al snel was ik om. Ik merk al jaren dat ik allerlei kledingstukken koop zonder erover na te denken welke combi's ik kan maken en waar ik mij het lekkerste in voel. Een traject bij Chanine levert echt wat op! Je kiest bewuster voor kleding, leert écht kijken naar wat bij jou past en het laat je zien wat voor toffe kleding je eigenlijk zelf al in je kast hebt hangen en kunt combineren. Kortom, aanrader!

Nicole (26), Loopbaanbegeleider

"Chanine weet waar ze over praat, ze is een professional op het gebied van mode, kleding en kleuren. Ik was onder de indruk van haar kennis en de manier waarop ze dat overdraagt: een prettige combinatie van passie, enthousiasme en oprechte aandacht. Ik voel ik me zekerder van mijn kleding- en kleurenkeuzes voor afspraken met klanten en dat draagt bij aan mijn zelfvertrouwen en professionele uitstraling."

Trea, Communicatieadviseur & Schrijfcoach

Wil je eerst even kennis maken?

Wil je eerst kennis maken, even sparren en al je vragen op mij afvuren voor je dit traject in gaat? Heel begrijpelijk!
Neem dan gewoon even contact met me op – ik hoor graag van je!