Kleur en stijladvies

“Straal uit wat erin zit”

Een kast vol kleding, maar niet tevreden met de inhoud. Je hebt het gevoel dat iedereen zich beter kleedt dan jij. Waarom heb ik dit ooit gekocht? Staat dit wel bij mij? Voel ik mij er wel goed in? Wat moet ik dan kopen? Veel vrouwen kennen dit gevoel en vinden het lastig om kleding te kiezen die èn goed staat èn goed voelt. Indien je deze gevoelens herkent, is kleur- en stijladvies iets voor jou.

“Why so saai?”

Tijdens de adviezen ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden. Het doel is om tot de kern te komen. Samen achterhalen we wie je bent, wat je goed staat en waarin je je het prettigst voelt. Ik ga jou laten zien wat kleding en kleuren met je doen. Samen ontdekken we tijdens een kleuradvies welke kleuren het beste bij jou passen en welke kleuren je beter kunt vermijden.

Kleur en stijladvies

Tijdens een stijladvies zoeken we uit welke stijl het beste bij jou past, en of er misschien meerdere stijlen zijn waarmee jij uit de voeten kunt. Verder bespreken we wat kleding over jou vertelt en of dat aansluit bij het beeld dat je van jezelf hebt. Doelstelling is om ervoor te zorgen dat jouw innerlijk- en uiterlijk met elkaar matchen. Als laatste geef ik jou tools om in de toekomst op eigen kracht de juiste kledingkeuzes te kunnen maken.

“Stijl is wat duurzaam is, als kwaliteit en mode vergeten zijn”

Wat leveren de adviezen je op:

  • Je weet wat jouw beste kleuren zijn en welke kleuren je beter kunt vermijden;
  • Je weet wat jouw stijltype is, hoe je die evt. kunt ontwikkelen en welke stijlen je beter kunt vermijden;
  • Je weet wat je bodybalanspunten zijn;
  • Ik geef je do’s en dont’s met betrekking tot kledingkeuze;
  • Je bent beter in staat om zelfstandig de juiste kledingkeuzes te maken;
  • Een persoonlijke kleurenkaart met kleuren die passen bij jouw innerlijk en uiterlijk;
  • Jarenlang plezier van deze eenmalige investering.

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Mode en mensen zijn mijn passie. Ik ben van mening dat voor het vinden van een passende stijl de binnen- en buitenkant even belangrijk is. Ik vind het dan ook geweldig als ik jou mag leren kennen en kan helpen bij het vinden van jouw persoonlijke stijl. Hopelijk komen we elkaar in de toekomst tegen!

Klanten aan het woord