Bedrijfstraining

“Ieders kledingkeuze en presentatie
dragen sterk bij aan jouw bedrijfsimago”

 

Kledingadvies voor bedrijven

De manier waarop jij jezelf presenteert, bepaalt in belangrijke mate wat anderen van jou kunnen verwachten. Het helpt hen te bepalen of jij de juiste persoon bent, of niet. In veel situaties is een goede en eerste indruk daarom cruciaal. Geldt dat voor jouw functie, of de rol van jouw team ook?

Jouw visuele boodschap heeft in dat geval een directe impact op je persoonlijke effectiviteit in zowel zakelijke als privé situaties. Ongeacht of je nu een presentatie geeft, netwerkt of deelneemt aan een overleg. Het is belangrijk om aan anderen te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dat bepaalt de uitstraling én het imago van jouw bedrijf.

De manier waarop jij jezelf presenteert geeft bovendien weer hoe anderen het bedrijf waar jij voor werkt zien. Dit beeld sluit in de meeste gevallen nog niet aan bij hetgeen jij uit wil stralen. Het gevolg? Je wordt niet begrepen of gezien voor wie jij daadwerkelijk bent. Zonde, toch? Bovendien leidt dit tot gemiste kansen voor jezelf, jouw collega(‘s) en zelfs jouw team. Een goede reden dus om te weten wat jullie uitstralen, hoe jullie overkomen en of dit beeld ook overeenkomt met jullie eigen perceptie.

Als style creator help ik jou én jouw team met een solide basis om jullie imago te matchen met het bedrijf waar jullie voor werken. Tijdens mijn bedrijfstraining gaan we daar samen actief mee aan de slag. Zit je er al klaar voor?

Imagostyliste

“Wanneer je tevreden bent over jouw uitstraling,
nemen zelfvertrouwen en werkplezier direct toe”

Kledingadvies voor ieder figuur

Stel je eens voor dat je:

Ziet dat jouw team worstelt met de juiste kledingkeuzes;
Weet dat jouw collega’s moeite hebben om zichzelf professioneel te presenteren;
Opmerkt dat hun kledingstijl niet matcht met het imago van jouw bedrijf;
Hen wil helpen met de juiste handvaten, maar zelf niet weet hoe je dit moet aanpakken;

Wat doe je dan?

Precies! Dan vraag je Stijl op Peil voor een bedrijfstraining gebaseerd op jullie wensen en behoeften. Je ontkomt er namelijk niet aan dat anderen jouw team én bedrijf beoordelen op basis van uitstraling. Bewust of onbewust doe je dat zelf immers ook. Oftewel: het is tijd! Tijd voor een frisse start. Het is tijd voor kledingadvies gebaseerd op ieders uiterlijk, kleur en figuur.

 

Professionele kledingstijl ontwikkelen

“Hoe zou het voelen als jij precies weet welke kledingstijl bij jouw functie past? En je ook nog eens draagt waar jij je prettig in voelt?”

Ontdek jouw zakelijke look

Tijdens de bedrijfstraining vergroot ik de theoretische en praktische kennis van jouw team over figuurtypes, kleuren en kledingstijlen. Met al deze informatie gaan we direct aan de slag middels een aantal praktijkopdrachten. Zo weet jouw team na afloop exact hoe zij zichzelf kunnen presenteren en kledingstukken kunnen combineren.

In de training leer ik jou én jouw team de geheim achter het communiceren met kleur. Jullie leren welke emoties bij bepaalde kleuren horen, wat jouw lievelingskleur vertelt over jouw persoonlijkheid, karakter en kwaliteiten. Ook zet ik jullie voor de spiegel om te laten zien wat kleur voor jouw uitstraling kan doen.

Na afloop van deze training kijken jullie op een hele andere manier naar kleur en weten jullie welke kleuren je kan inzetten om jullie (bedrijfs)boodschap te versterken. Tevens krijgen jullie toegang tot het onderdeel ‘(Be)leef je kleur’ in de online leeromgeving van Stijl op Peil. Zo kunnen jullie ook na de workshop nog verder aan de slag om te ontdekken welke kleuren bij jezelf én jullie bedrijf passen.

Zakelijk kledingadvies

Wil jij het imago van jouw bedrijf laten matchen
met een stralend team?

Zakelijk kledingadvies

Wil jij het imago van jouw bedrijf laten matchen met een stralend team?

Bedrijfstraining
€ 795,-

Telefonische intake waarin we jullie behoeften bespreken

In één dagdeel alle theorie én praktijk gecombineerd

Kleur- en stijladvies passend bij jouw bedrijfsimago

Onbeperkt toegang tot de module ‘(Be)leef je kleur’ in de Stijl op Peil online leeromgeving

Inclusief voorbereiding, reistijd en reiskosten binnen 60 kilometer retour

Zakelijk kledingadvies

Wil jij het imago van jouw bedrijf laten matchen met een stralend team?

Ervaringen van deelnemers

 

"Ik vond de training heel inspirerend. Tijd voor alle deelnemers, persoonlijk en veel achtergrond informatie over kleuren. Mooi om te zien dat de ene kleur iemand heel goed past en voor een ander juist helemaal niets doet. Heel zinvol, waar ik in mijn garderobe zeker mee aan de slag kan!"

Petra, Gegevensbeheerder

"Veel nieuwe inzichten gekregen over wat kleuren doen met mensen qua stemming en gevoel. Verder durf ik dankzij de tips die ik kreeg eindelijk de stap te maken om te shinen en mijn eigen haarkleur de kans te geven! Dus: binnenkort een afspraak bij de kapper!"

Jeannet, S1 Wijkverpleegkundige

"Super leuke training. Door middel van de verschillende kleuren sjaals heb ik inzicht gekregen in de kleuren die bij mij passen. Ik ga er zeker rekening mee houden met het shoppen! Dank je wel!"

Yvette, HR-Medewerker

"Ik vond het een erg leuke workshop om te doen. Met name om te zien wat verschillende kleuren met je doen. Ik sta er nu meer bij stil bij hoe het komt dat ik bepaalde kleding niet draag. Met deze tips ga ik minder 'foute' kleding kopen."

Ingrid, Secretaresse

“Hele interessante training met veel praktische tips en persoonlijke aandacht!”

Gonda, Milieumedewerker

"Ik werd helemaal vrolijk van de workshop. Nieuwe inspiratie opgedaan om niet altijd voor veilige kleuren en combinaties te kiezen."

Dini, Medewerker beleidsuitvoering

Kom in contact

Liever eerst even kennismaken?

Wil jij graag eerst met mij kennismaken, even sparren over de invulling van jouw bedrijfstraining of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoor heel graag van je en denk met plezier mee over jouw wensen!