“Kopen vanuit je hart”

Ken je dat gevoel? Je loopt langs een etalageruit en je bent op slag verliefd! Er hangt zo’n mooie blouse in de etalage dat je je ogen er niet vanaf kunt houden. Wow! Die wil ik, denk je. Je loopt linea recta naar binnen, pakt het artikel uit het rek en gaat meteen het pashokje in…

Je komt het pashokje uit, kijkt in de spiegel en denkt! YES! Dit ben ik. Je hart maakt een sprongetje. Je rekent het item af en het is je lievelingsblouse voor jaren. Een favoriet item in je kast, die je overal mee kunt combineren. Dat kan niet beter.

Zelf heb ik dit een paar keer gehad in mijn leven. Dat je (net als je toekomstige man) meteen verliefd wordt op een kledingstuk. Het staat je fantastisch en alles klopt. Je bent gewoon een beetje van slag als je de eerste slijtageplekken ziet…

Deze kledingstukken noem ik altijd ‘juweeltjes’ in mijn kast

Ik word blij van sommige kledingstukken. Het zijn de ‘juweeltjes’ in mijn kast. Het mooiste is als je alleen maar “juweeltjes” in je kast hebt hangen. Dus dat alles wat je pakt goed is. Voor mij zijn juweeltjes kledingstukken die goed voelen, de juiste kleuren hebben en passen bij mijn stijl. Wanneer je dit ervaart, dan zit je goed!

Maar dit is niet altijd zo. Denk er dus aan dat als de stijl niet bij jou past, het nooit goed zal voelen. Dat wanneer een kleur je niet flatteert, het je niet gelukkig zal maken. En als jij je ergens niet goed in voelt, dat ook nooit uit zal stralen. Denk hieraan wanneer je twijfelt of je een kledingstuk wel of niet moet kopen.