Ervaringen van klanten

“Chanine heeft een enorme passie voor kleding en neemt je stap voor stap mee in de rijke wereld van kleding. Ik ben ontzettend blij met de handvatten die ik gekregen heb om bewuste slimme aankopen te doen. Duurzaamheid vind ik namelijk ook belangrijk.”

Gitte (33), Ondernemer en soulhacker

Je leert alles over kleding. Onder andere hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en gaat aan de slag met het maken van verrassende combinaties. Na afloop hangen er alleen nog maar kledingstukken in jouw kast die je blij maken en die jou supergoed staan. Zeg maar dag tegen kledingstress.”

Cat (48), Ondernemer & Business Story coach

“Chanine laat je op een andere manier naar je kleding kijken en daardoor kom je erachter dat er veel meer mogelijk is.
De modules zijn uitdagend en verrassend, kortom aanrader!”

Angele (47), Expert in zichtbaarheid

"Wat een mooie ervaring en wat heb ik veel mogen leren in de online academie. Ik heb al veel kennis toegepast en vele complimenten mogen ontvangen. Ik ga gerichter winkelen omdat ik nu weet wat mijn kledingstijl is en welke kleuren mij mooi en minder mooi staan. Erg dankbaar dat ik mijzelf dit heb gegund en voor wat het mij gebracht heeft."

Diane

“Chanine heeft het talent om door mensen hun onzekerheden heen te prikken als het gaat om kleding en kledingstijl. Ze geeft handvatten om je eigen stijl te ontwikkelen en zelfverzekerd voor de dag te komen. Je krijgt een werkboek met opdrachten, e-books, video’s en tips om je eigen kledingstijl te ontdekken, zonder direct honderden euro’s aan een nieuwe garderobe uit te hoeven geven.”

Ellen (30), Content marketeer

Door het volgen van deze basisopleiding heb ik o.a. geleerd welke kleuren mij goed staan en welke minder. Uiteindelijk hield ik een garderobe over die veel beter bij mij past en doe ik minder miskopen. Chanine geeft heel veel tips en haar enthousiasme en kennis over kleding werkt daarbij aanstekelijk.”

Chantal (37), Marketeer

“Met veel plezier heb ik de basisopleiding gevolgd. De e-books en modules zijn uitgebreid met allerlei interessante weetjes, vragen en opdrachten. Chanine loodst je d.m.v. de enthousiaste video’s en vragen makkelijk door alles heen en het is bovendien ook nog eens leuk om te doen!"

Loes (36), Speelse blik trainer en illustrator en onderwijsassistent

“Na twee moeilijke jaren was ik mezelf een beetje kwijt. Veel meegemaakt, ander uiterlijk en na het dragen van bijna alleen maar joggingbroeken was ik mijn eigen stijl kwijt. Daarnaast kon mijn kledingkast een goede update gebruiken, maar is wist niet waar ik moest beginnen. De ondersteuning van Chanine was erg fijn. Ik ontdekte meer over mijn eigen kledingstijl en de kleuren die daarbij passen. Nu weet ik weer wat ik leuk vind, waar ik blij van word en wat bij mij past! Ik heb de tools om mijn kledingkast een update te geven en weet waar ik op moet letten in de winkel.”

Miranda (30), Coördinator begeleiding

“Chanine heeft zoveel kennis van zaken en wat een enthousiasme en energie! Super leuk en erg waardevol, kortom aanrader!"

Siska (51), Afdelingsmanager