Ervaringen

"Ik heb bij Chanine een traject gedaan omdat ik twijfels had over de inhoud van mijn kledingkast. Hoe komt het dat ik sommige stukken niet draag, maar wel mooi vind? Wat zou ik weg willen doen en waarom doe ik dat toch niet? Welke stijl past nu echt bij mij? Chanine wist me daarin heel goed te begeleiden en te helpen. Ze wist op subtiele wijze dan de vraag te stellen: Hoe erg ben jij gehecht aan dit jasje? Met andere woorden: neem er maar afscheid van. Ik vind het fijn dat mijn kast nu is opgeruimd, maar bovenal dat ik veel meer combinaties weet te maken van wat ik heb. Deze heeft zij allemaal vastgelegd, zodat ik ’s ochtends eerst in de lijst met setjes kan scrollen en iets kan uitkiezen in plaats van lang voor mijn kast te moeten gaan staan en niet weten wat het moet gaan worden. Ik ben er zo blij mee. Dank je wel, Chanine, voor jouw hele prettige samenwerking, jouw professionele aanpak en jouw tips en tricks. Ik ben er heel blij mee!"

Sylvia, Senior Practitioner Coach

"Chanine heeft mij supergoed geholpen! Ik was aangenaam verrast met welke snelheid zij de matchende kleding zag en kon merken aan alles, dat ze dit met alle liefde en passie doet zonder oordeel! Met haar frisse, eerlijke blik heeft zij mij laten zien hoe ik nu gerichter kan shoppen en voelt mijn oude kleding weer als nieuw door de vele combinaties die ik nu kan maken. Ik heb nu meer overzicht en rust in mijn kast en in mijn hoofd. Dankzij de sessies weet ik nu welke kleuren en kledingstijl het beste bij mij past, maar vooral ook goed voelt (ook hierdoor was ik aangenaam verrast!). Ook weet ik nu wat ik in een kledingwinkel het beste kan vermijden. Daarnaast is het ook erg fijn om terug te kunnen vallen op de online leeromgeving, voor als je het even niet meer weet of er gewoon nog even opnieuw doorheen wilt, hier staat zeer waardevolle content in!"

Petra, Administratief medewerker

"Chanine is veel meer dan een 'personal shopper'! Het is zo terecht dat zij 'style creator' gebruikt voor wat zij doet. We hebben samen mijn stijl in kaart gebracht en allerlei kleding-items gezocht die passen bij wat ik wil uitstralen als ondernemer. Chanine deelt allerlei informatie over kleuren, de vorm van je lichaam en alles wat nodig is om de kleding te vinden waar jij heel hard JA tegen roept. Haar tomeloze enthousiasme is heel aanstekelijk. Wat ik echt fantastisch vind is dat ze je HD kan koppelen aan je kledingstijl wat een nog diepere laag brengt in wat je als ondernemer uit wilt stralen. En dit is nog maar een klein deel van wat ze doet, want ze doet nog veel meer! Ik ben dankbaar en ik kan het zeker aanbevelen als je aan alles voelt: ik ben mijn kleding ontstegen nu ik groei als ondernemer ”

Rinske, Persoonlijke Coach

"Mijn traject bij Chanine had een aanloop van een paar maanden. Ik wilde heel graag mijn kledingstijl goed onder de loep nemen, maar ik vond het ook wel spannend. Eigenlijk wilde ik liever dat Chanine samen met mij ging shoppen en dat het dan klaar was. Dan stond er een 'nieuwe' Tanja. Hoewel ik dat heel graag wilde, wist ik ook wel dat het niet zo voor mij werkte. Dus besloot ik om een traject bij Stijl op Peil in te gaan. Vanaf het begin af aan begeleidde Chanine mij met heel veel enthousiasme en wist ze heel goed aan te sluiten bij mij. Haar manier van werken klopte. Vanuit mijn gevoel keuzes maken. Vind ik het écht mooi? Wat spreekt mij aan? Wat wil ik uitstralen en wie ben ik? Chanine nam mij bij de hand, stelde de juiste vragen, had heel goed in de gaten waar mijn onzekerheden zaten en ging stap voor stap met mij door het traject heen. Op zo'n manier dat ik nu mijn eigen stijl heb gevonden en dat ik het ook met veel plezier draag. Chanine is niet alleen een vakexpert, maar ze is ook ontzettend energiek, grappig, ruimdenkend en toegankelijk. We hebben heel wat mooie gesprekken samen gehad. Ik ben heel erg blij dat ik dit traject heb doorlopen, het heeft mij op styling- en kledinggebied een enorme ondernemers boost gegeven!”

Tanja, Holistisch Therapeutertaler en Tekstschrijfster

"Tijdens het traject met Chanine laat zij je met prettige voortvarendheid en een zonnig humeur op een andere manier naar kleding kijken - zowel de kleding in de winkel, als de outfits die al in je kast hangen! Ze stelt vragen bij ingesleten gewoontes en leert je zoveel als je zelf wilt leren. Haar expertise is volkomen duidelijk en haar energie is aanstekelijk. Door het voorwerk dat Chanine in de afspraken steekt, verloopt alles zo efficiënt en soepel mogelijk. Altijd 100% eerlijk, altijd vriendelijk en altijd open voor vragen en feedback. Bovenal is Chanine ook nog eens een heel leuk mens!”

Christa, Vertaler en Tekstschrijfster

“Chanine kijkt niet alleen naar de kleding maar veel verder! Ze voelt goed aan hoe iemand zich voelt, hoe iemand is en kan hierop reageren! Dit zorgt voor de perfecte match. Ik heb niet alleen heel veel overzicht in mijn kledingkast, maar nu ook kleding(setjes) en kleuren waar ik mij fijn in voel en blij van word. Samen met Chanine heb je ook heel veel lol en plezier, het is echt een leuk mens en heeft voor iedereen een warm hart! Door samen naar kleding te kijken en het gevoel wat er bij komt kijken heb ik geleerd om voor het beste te gaan, alleen het allerbeste en kan ik er elke dag op m’n best uit zien dankzij dit traject!!"

Geri, Hypnose Therapeut

“Wat een onwijs leuk en waardevol traject! Chanine haalt het maximale uit elke sessie door uit te diepen wat je wil uitstralen, waar je over twijfelt en je gaat zelf aan de slag met allerlei opdrachten. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze doet je versteld staan van alle mogelijkheden! Zo bijzonder dat er achter elke kleur, lengte van een blazer en het patroon een betekenis zit, dit legt ze allemaal uit. Het is elke ochtend een feestje om op te staan, want je scrolt door je E-book en je kan kiezen waar je die dag zin in hebt om aan te trekken. Ik kan elke vrouw dit extra stukje zelfvertrouwen aanraden!”

Denise, Physician Assistant

“Kijk, ik hou van shoppen, vooral van kleding shoppen. Ook ben ik gek op veel verschillende kledingstijlen, net als dat ik als singer-songwriter open sta voor diverse muziek genres. In het dagelijkse leven is dit geen probleem. Je staat op en trekt aan waar je zin in hebt die dag. Echter op het moment dat deze verschillende stijlen en kleuren samen moesten komen in een theatershow, zag ik door de bomen het bos niet meer. Dit met Chanine oppakken was daarom een feestje. Als een wervelende acrobate ging ze tijdens de shopdag door de kledingrekken, kwam met setjes en stukken aan waar ik van ze lang zal ze leven niet aan gedacht zou hebben, maar met de juiste accessoires werd het ineens “Esther”. Alles waar geen “juich gehalte” bij kwam, werd meteen afgewezen, hoe goedkoop ook. Lekker duidelijk, ik hou ervan. Resultaat: Een volle tas pronkstukken voor een prijs waar je U tegen zegt als muzikant in corona tijd en nooit meer twijfels over mijn eigen stijl!”

Esther, Singer en Songwriter

“Ik heb Chanine leren kennen als een aardig, betrokken en enthousiast mens! Ik nam een kijkje op haar website en al snel was ik om. Ik merk al jaren dat ik allerlei kledingstukken koop zonder erover na te denken welke combi's ik kan maken en waar ik mij het lekkerste in voel. Een traject bij Chanine levert echt wat op! Je kiest bewuster voor kleding, leert écht kijken naar wat bij jou past en het laat je zien wat voor toffe kleding je eigenlijk zelf al in je kast hebt hangen en kunt combineren. Kortom, aanrader!

Nicole, Loopbaanbegeleider

"Chanine weet waar ze over praat, ze is een professional op het gebied van mode, kleding en kleuren. Ik was onder de indruk van haar kennis en de manier waarop ze dat overdraagt: een prettige combinatie van passie, enthousiasme en oprechte aandacht. Ik voel ik me zekerder van mijn kleding- en kleurenkeuzes voor afspraken met klanten en dat draagt bij aan mijn zelfvertrouwen en professionele uitstraling."

Trea, Communicatieadviseur & Schrijfcoach

Kom in contact

Liever eerst even kennis maken?

Wil jij graag eerst met mij kennismaken, even sparren of al jouw vragen op mij afvuren voordat je een persoonlijk traject in stapt? Heel begrijpelijk! Neem gerust contact met mij op. Ik hoor heel graag van je!