Eerste indruk

Wat is jouw eerste indruk?

Is het belangrijk wat mensen van je vinden? Misschien dat je dat zelf minder belangrijk vindt. Je ontkomt er echter niet aan dat anderen je beoordelen en op basis daarvan hun keuzes maken. En, bewust of onbewust, doe je dat zelf ook.

IMA > GÓÓÓÓ?!

De manier waarop je jezelf presenteert, bepaalt in belangrijke mate wat mensen van je kunnen verwachten. Het helpt anderen te bepalen of jij voor hen de juiste persoon bent. In veel situaties is een goede en juiste eerste indruk cruciaal. Je visuele boodschap heeft dan ook een directe impact op je persoonlijke effectiviteit in zowel zakelijke als privé situaties. Of je nu gaat daten, een presentatie geeft, netwerkt of deelneemt aan een overleg: het is belangrijk aan anderen te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dit bepaalt jouw imago.

Je imago geeft aan hoe anderen jou zien. Dat beeld sluit echter vaak niet aan bij hetgeen je uit wil stralen, met als gevolg dat je niet wordt begrepen of gezien wordt voor wie je werkelijk bent. Dit leidt tot gemiste kansen voor jezelf, maar ook voor de ander. Goede reden dus om te weten wat je uitstraalt, hoe je overkomt en of dit beeld overeenkomt met je eigen perceptie.

Hier helpt de imago workshop jou en de andere deelnemers bij. Tijdens de workshop krijg je op een ongedwongen, informele en positieve manier antwoord op hoe anderen jou zien en wat je kunt doen om jezelf beter en juist uit de verf te laten komen. Met behulp van het imagospel krijg je antwoorden op imagovragen gericht op onder andere uitstraling en kleding- en kleurkeuze. Op deze wijze leer je jezelf en de ander beter kennen, ga je op een andere manier naar elkaar kijken en ga je met nieuwe en verhelderende inzichten naar huis.

Kortom, een gezellige en leerzame activiteit voor een teamuitje met je collega's.

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Mode en mensen zijn mijn passie. Ik ben van mening dat voor het vinden van een passende stijl de binnen- en buitenkant even belangrijk is. Ik vind het dan ook geweldig als ik jou mag leren kennen en kan helpen bij het vinden van jouw persoonlijke stijl. Hopelijk komen we elkaar in de toekomst tegen!

Klanten aan het woord