“Een regenjas om trots op te zijn!”

Zit je regelmatig op de fiets dan kun je eigenlijk niet zonder regenkleding. Gelukkig is de regenjas op dit moment een ‘hip en trendy’ item. Er is dus veel mogelijk. Mooi is super, maar niet voldoende. Een goede regenjas voldoet aan een aantal eisen. Hij is winddicht, waterafstotend of waterdicht en het liefst een beetje ademend, zodat de binnenkant niet natter wordt dan de buitenkant.

Stijlvol en origineel

Een leuke regenjas vinden lukt overigens prima. Ben je op zoek naar een leuke regenjas of overige leuke regen gerelateerde spullen? Ga dan eens naar www.hipinderegen.nl en www.loveforrain.nl. Ze hebben hele leuke items en je vindt er eindeloze inspiratie om regenachtige dagen vol vertrouwen tegemoet te zien. Ik werd gewoon vrolijk van deze sites en kreeg zomaar zin in een plaatselijke regenbui!

Trendy en functioneel

Kennen jullie de jassen van Ilse Jacobsen al? Wanneer je ze niet kent, dan is het een idee om ze eens te proberen. Ze zijn namelijk sterk, comfortabel, waterdicht en ook nog eens ontzettend stijlvol. De belijning van deze jassen is vrouwvriendelijk en ze kleden heel mooi af! Een multifunctionele jas, niet alleen maar voor de regen wat mij betreft.

Een hippe paraplu

Draag je liever geen regenjas? Dan is een paraplu in Nederland onmisbaar.
Een beetje extra aandacht voor dit gebruiksvoorwerp is dan ook geen overbodige luxe. Ga eens voor een andere kleur dan zwart. Maak van je paraplu eens een fashion statement! Match hem met je outfit of kies voor een leuk doorzichtig exemplaar.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips en hebben jullie zin om de volgende regenbui in stijl te trotseren! Heel veel succes!