Een dag shoppen met Chanine

Natuurlijk kan ik je zelf vertellen waarom je een personal shopper zou kunnen inschakelen, maar het is leuker om een mijn klanten aan het woord te laten. Zij was na onze dag winkelen zo blij, dat ze dit mooie verhaal voor mij schreef. Maak kennis met Vanessa!

Mijn dag personal shoppen met Chanine

Wat een heerlijke dag heb ik gehad tijdens het personal shoppen met Chanine. Normaal gesproken kom ik na een dagje shoppen thuis met spullen voor mijn partner, de kinderen, of ons interieur. De kleding waar ik voor ging, schiet er echter vaak bij in. Niet na mijn dag met Chanine: dit keer was ik super goed geslaagd! Ook daarom was het goed dat ze erbij was, want vier handen kunnen meer dragen dan twee. 😉

Je leert anders naar kleding kijken

Op aanraden van Chanine maakte ik voor onze afspraak een lijstje met de kledingstukken waar ik naar op zoek wilde. Tijdens onze dag moedigde ze mij keer op keer aan om kledingstukken, kleuren en modellen aan te passen die ik normaal gezien nooit zou proberen, of zelfs maar naar zou kijken. Ik was aangenaam verrast (Chanine niet natuurlijk, die ziet dat gelijk) dat die nieuwe dingen me goed stonden en ik me er prettig in voelde. Zo laat ze je al snel met andere ogen naar kleding kijken.

In mij kast hangt nu kleding die past bij wat ik uit wil stralen, maar het heeft me ook veel tijd, frustratie en miskopen bespaard.

Chanine zorgt voor talloze nieuwe combinaties en outfits

Ook zorgde ze met mijn nieuwe kledingstukken en accessoires voor verschillende (stijl)combinaties, die goed bij mij passen. Ze zette deze meteen als naslagwerk op de foto, zodat ik ze niet zou vergeten. Ik kreeg ook de opdracht om met alle nieuwe kennis in gedachten zelf wat kledingstukken uit te zoeken. Ook daarmee maakte zij dan weer nieuwe combinaties en outfits.

De moeilijkste opdracht op mijn lijstje was de winterjas. Altijd weer een hele zoektocht! Ook nu vond ze een heel mooi vrouwelijk model die ik zelf nooit van het rek zou hebben gepakt, maar die wel aan al mijn praktische wensen bleek te voldoen. Yes, echt een geweldige vondst!

Je leert enorm veel

Ik had al een online basisopleiding gedaan bij de Stijl op Peil Academie, die mij veel inzicht heeft gegeven in mijn eigen kledingstijl en de kleuren die bij mij passen enzovoorts. Hierdoor kon ik al beter online shoppen, maar ik wilde die kennis ook in de winkel kunnen toepassen. De combinatie van de online basisopleiding met een dag shoppen met Chanine was top. Je kunt de opgedane kennis gelijk in de praktijk uitproberen en de resultaten samen bespreken. En al je vragen stellen, natuurlijk!

Je bespaart tijd, frustratie en stress

Ik ga Chanine zeker vragen om vaker met mij te gaan shoppen. Mijn kledingstress is verleden tijd! Het was een ontzettend gezellige en succesvolle dag, die er voor gezorgd heeft dat ik weer een kledingkast heb waar ik blij van word. In mij kast hangt nu kleding die past bij wat ik uit wil stralen, maar het heeft me ook veel tijd, frustratie en miskopen bespaard. Die tijd kan ik als ondernemer veel beter gebruiken! Ik kan dus ook iedereen aanraden om met Chanine te gaan shoppen. Ze heeft heel veel kennis van zaken en deelt deze graag met je. Top! 👍

Bedankt voor je geweldige recensie, Vanessa!