E-book van Stijl op Peil

Wil jij ook graag zelfverzekerd voor de dag komen?

Download hier mijn gratis e-book met stylingtips om jezelf zelfverzekerd te stylen!

Stof tot nadenken

Blog over mode, lifestyle en leven

Sprekende printjes: wat zegt mijn print over mij?

Sprekende printjes: wat zegt mijn print over mij?

8 juni 2020

Sprekende printjes: wat zegt mijn print over mij? Wist je dat de prints die jij draagt iets over jouw persoonlijkheid zeggen? Om te beginnen bepaald jouw kledingstijl al in grote mate welke print jouw voorkeur heeft. Zo houden romantische types over het algemeen vaker van een lieve bloemenprint of een kantje, terwijl flamboyante types liever … Read More

Mijn reis als ondernemer… van offline naar online!

Mijn reis als ondernemer… van offline naar online!

25 mei 2020

Mijn reis als ondernemer… van offline naar online! Ik weet het nog precies. Het was dinsdagmorgen 10 april 2018 en ik had een belangrijke afspraak in Zwolle. Stikzenuwachtig was ik, maar gelukkig werd ik direct geholpen. Een half uurtje later liep ik het pand weer uit, met in mijn hand een uittreksel van de Kamer … Read More

3 tips waarmee je online je boodschap kan versterken

3 tips waarmee je online je boodschap kan versterken

11 mei 2020

3 tips waarmee je online je boodschap kan versterken Skypen, zoomen en videobellen is tegenwoordig heel normaal. Ook de komende tijd zijn we hier in verband met de maatregelen rondom Corona zeker nog wel even zoet mee, vrees ik. Toch ben ik maar wat blij met deze mogelijkheid, want we kunnen elkaar daardoor gewoon zien … Read More

4 tips waarmee je zelf leert kleding te combineren

4 tips waarmee je zelf leert kleding te combineren

26 april 2020

4 tips waarmee je zelf leert kleding te combineren Regelmatig hoor ik vrouwen verzuchten dat ze graag meer zouden willen kunnen combineren met de kleding in hun garderobe. Ze hebben vaak genoeg kledingstukken in de kast hangen (lees: de kledingkast barst uit zijn voegen 😉) maar kiezen uiteindelijk toch altijd voor dezelfde veilige combinaties. Meestal … Read More

Je stijl blijft altijd in beweging!

Je stijl blijft altijd in beweging!

15 april 2020

Je stijl blijft altijd in beweging! Regelmatig krijg ik de vraag of je kledingstijl ook kan veranderen. En mijn antwoord is altijd: “Gelukkig wel!” Als tiener volgde je waarschijnlijk de modetrends van die tijd, maar mettertijd ontwikkel je je eigen smaak en stijl. Na je 30e heb je jezelf goed leren kennen en weet je … Read More

Deze 5 modeflaters helpen je om de baan of opdracht NIET binnen te halen!

Deze 5 modeflaters helpen je om de baan of opdracht NIET binnen te halen!

30 maart 2020

Deze 5 modeflaters helpen je om de baan of opdracht niet binnen te halen! Uit onderzoek is gebleken dat een eerste indruk gemiddeld binnen 385 seconden gevormd wordt. Dat betekent dus dat je bij bijvoorbeeld een sollicitatie- of verkoopgesprek net iets meer dan zes minuten hebt om je gesprekspartner te overtuigen dat jij de persoon … Read More

Een opgeruimde kledingkast: zo doe je dat!

Een opgeruimde kledingkast: zo doe je dat!

22 maart 2020

“Een opgeruimde kledingkast: zo doe je dat!” Vaak hebben wij vrouwen veel kleding in de kast die we niet of nauwelijks dragen. Ook bewaren we (te)veel. Ik word daar onrustig van. Veel teveel mogelijkheden en keuzes. Dan sta ik niet lekker voor de kast. Kennen jullie dat gevoel? Misschien is het dan tijd om weer … Read More

Thuiswerken: Het effect van je kleding op je werkgedrag en resultaten

Thuiswerken: Het effect van je kleding op je werkgedrag en resultaten

16 maart 2020

Thuiswerken: Het effect van je kleding op je werkgedrag en resultaten Het zijn rare tijden. De wereld staat even stil, zo voelt het voor velen. Iedereen die thuis kan werken is op dit moment thuis. Voor veel mensen is het misschien een logische reactie om nadat je uit bed gestapt bent niet aan te kleden … Read More

Hoe kleed ik mij op kantoor? 10 Tips voor mannen én vrouwen!

Hoe kleed ik mij op kantoor? 10 Tips voor mannen én vrouwen!

2 maart 2020

Hoe kleed ik mij op kantoor? 10 Tips voor mannen én vrouwen! Voor de één is het een makkie om zich goed voor de werkdag te kleden, terwijl de ander niet weet waar hij of zij moet beginnen. Of we het nou leuk vinden of niet, op kantoor gelden nou eenmaal echt andere regels dan … Read More

Zelfvertrouwen en kleding: 3 vragen en een heleboel tips!

Zelfvertrouwen en kleding: 3 vragen en een heleboel tips!

14 februari 2020

Zelfvertrouwen en kleding: 3 vragen en een heleboel tips! Luister. Het is misschien niet leuk om te horen, maar het is gewoon zo: je kleedt je zoals je je voelt. Ga maar na… op zo’n dag waarop je je te dik voelt en het liefst in bed blijft, is de kans groot dat je iets … Read More

Pffoeh, kleding en zelfvertrouwen…

Pffoeh, kleding en zelfvertrouwen…

2 februari 2020

“Pffoeh, kleding en zelfvertrouwen…” Oké, eerlijk is eerlijk. Ik ben deze blog al minstens tien keer opnieuw begonnen…  Waarom? Het gaat over mijzelf… Het zat al een tijdje in mijn hoofd om mijn persoonlijke ervaringen over kleding en zelfvertrouwen met jullie te delen. Ook ik heb me namelijk erg onzeker over mijn kledingkeuzes gevoeld. En … Read More

STIJL OP PEIL

Mag ik je hierbij helpen?

Mode en mensen zijn mijn passie. Ik ben van mening dat voor het vinden van een passende stijl de binnen- en buitenkant even belangrijk zijn. Ik vind het dan ook geweldig als ik jou mag leren kennen en kan helpen bij het vinden van jouw persoonlijke stijl. Hopelijk komen we elkaar in de toekomst tegen!