Stof tot nadenken

Blog over mode, lifestyle en leven

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten

18 maart 2021

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten Mijn hart maakte een blij sprongetje toen ik hoorde dat de winkels op 3 maart 2021 weer open mochten… op afspraak dan. Ondanks al mijn shopervaring dacht ik toch even: “Jemig, hoe moet dat in een half uurtje?!” Natuurlijk maakte ik meteen afspraken met en voor … Read More

Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!

Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!

18 januari 2021

“Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!” Regelmatig krijg ik de vraag of ik kan helpen bij het vinden van een basisgarderobe. Ik vraag dan meestal wat iemand precies zoekt. Op die vraag krijg ik steevast het antwoord: “Gewoon… de basis, zoals iedereen die moet hebben”. Een basisgarderobe waar iedereen gelukkig mee is, bestaat echter niet. Zoveel … Read More

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast

18 december 2020

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast Over iets meer dan een week is 2020 op zijn eind en gaan we weer een nieuw jaar in. Ben jij ook iemand die het leuk vindt om over goede voornemens na te denken? Ik wel! Misschien heb je wel gemerkt dat ik de laatste maanden meer … Read More

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past

25 november 2020

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past Een winterjas kopen kan een behoorlijke klus zijn. Het is best een belangrijk kledingstuk. Je hebt hem vaak aan, dus moet je je er goed in voelen én hij moet zijn taak goed vervullen. Een nieuwe winterjas is een behoorlijke investering en daarom is … Read More

Een dag shoppen met Chanine

Een dag shoppen met Chanine

12 november 2020

Een dag shoppen met Chanine Natuurlijk kan ik je zelf vertellen waarom je een personal shopper zou kunnen inschakelen, maar het is leuker om een mijn klanten aan het woord te laten. Zij was na onze dag winkelen zo blij, dat ze dit mooie verhaal voor mij schreef. Maak kennis met Vanessa! Mijn dag personal … Read More

Goed voor de dag komen… ook met een mondkapje op!

Goed voor de dag komen… ook met een mondkapje op!

14 oktober 2020

Goed voor de dag komen… ook met een mondkapje op! Of we het nou leuk vinden of niet: het mondkapje is één van die items die je tegenwoordig altijd bij je moet hebben. De laatste dagen valt het me in de trein en de supermarkt echter op dat de meeste mensen kleurloze, zwarte of saaie … Read More

Nooit meer schoenenstress!

Nooit meer schoenenstress!

24 september 2020

“Nooit meer schoenenstress!” Het is een feit. Schoenen doen iets met vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat schoenen zelfvertrouwen geven. De juiste schoenen bij je outfit maken je zelfverzekerder. Bovendien zie je er cooler uit. Vaak hoor ik dat vrouwen het lastig vinden om de juiste schoenen bij een outfit te vinden. Ondanks een karrevracht aan … Read More

De kracht van de eerste indruk: doe er je voordeel mee!

De kracht van de eerste indruk: doe er je voordeel mee!

9 september 2020

De kracht van de eerste indruk: doe er je voordeel mee! Het is een cliché aan het worden, maar het is dan ook de waarheid als een koe (ha, nog een cliché!) Waar ik het over heb? Deze: Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Wanneer we iemand voor het … Read More

De impact van stijl, kleur en kleding

De impact van stijl, kleur en kleding

3 augustus 2020

De impact van stijl, kleur en kleding   ‘Chanine, wat moet ik aan doen voor die belangrijke afspraak, zakelijke training of professionele presentatie?’ Deze vraag krijg ik heel vaak! En eerlijk is eerlijk, dat is ook niet altijd gemakkelijk kiezen, want je weet niet altijd wie je tegenover je zult hebben. Je krijgt van mij … Read More

Retour zenden is niet gratis: De verborgen kosten van online shoppen

Retour zenden is niet gratis: De verborgen kosten van online shoppen

14 juli 2020

Retour zenden is niet gratis: De verborgen kosten van online shoppen Ik maak er geen geheim van dat ik het liefst offline shop, zowel voor mijzelf als voor mijn klanten. Om te beginnen houd ik van ondernemers en steun ik zo winkeleigenaren. Maar ik wil een kledingstuk ook aanraken, zien en voelen, om te weten … Read More

Categorieën

STIJL OP PEIL

Waar ik jou bij kan helpen:

• Een mooie basisgarderobe waarmee je met minder items meer combineert.
• Je mooiste kleuren kiezen waardoor jij beter tot je recht komt.
• Jouw persoonlijke stijl ontdekken.
• Het vinden van de juiste kleding voor de juiste gelegenheid.
• Het voorkomen van miskopen.
• Het versterken van je (professionele) imago.