Stof tot nadenken

Blog over mode, lifestyle en leven

Wanneer mag je kleding nou echt weggooien?

Wanneer mag je kleding nou echt weggooien?

23 september 2021

Wanneer mag je kleding nou echt weggooien? Dat je over het algemeen lang met je kleding kunt doen is een feit. Als je goede kwaliteit koopt natuurlijk 😉. Maar aangezien kleding en shoppen gewoon leuk zijn, is de kans groot dat je kledingkast van lieverlee vol loopt. Bij sommigen hangt er zelfs zoveel kleding in … Read More

Kleding van generatie op generatie: Je kunt ze blijven dragen!

Kleding van generatie op generatie: Je kunt ze blijven dragen!

20 augustus 2021

Kleding van generatie op generatie: Je kunt ze blijven dragen! Draag jij weleens kleding van je moeder? Toen ik nog klein was, verzoop ik bijna in de truien van mijn moeder, maar ik had mega veel plezier tijdens het verkleden. Later ontdekte ik op zolder haar vintage cowboylaarzen en droeg ze helemaal af. Een poosje … Read More

Help! Ik neem altijd teveel kleding mee op vakantie!

Help! Ik neem altijd teveel kleding mee op vakantie!

26 juli 2021

Help! Ik neem altijd teveel kleding mee op vakantie! Het is niet voor niets een cliché over vrouwen: Je pakt je koffer om op vakantie te gaan, en jawel… hij kan niet meer dicht! Het is veel fijner om lichtgewicht op vakantie te gaan. Hoe krijg je dat voor elkaar en kun je er dan … Read More

Hoe je met een personal shopper geld bespaard

Hoe je met een personal shopper geld bespaard

22 juni 2021

Hoe je met een personal shopper geld bespaard De winkels zijn weer gewoon open, de terrassen staan er uitnodigend bij en er is meer vrijheid om weer op pad te gaan. En dat betekent dat mijn agenda weer gevuld is met leuke, fysieke shopsessies! Wat kan een mens daar gelukkig van worden. Het shoppen, de … Read More

Waarom een Capsule Wardrobe jou het leven makkelijker maakt!

Waarom een Capsule Wardrobe jou het leven makkelijker maakt!

21 mei 2021

Waarom een Capsule Wardrobe jou het leven makkelijker maakt! Wist je dat de meeste vrouwen 80% van de tijd maar 20% van hun kleding dragen? Er hangt dus waarschijnlijk heel veel kleding in jouw kledingkast te niksen. Dat is bij mij ook jarenlang het geval geweest. Maar sinds ik een capsule wardrobe heb, zie ik … Read More

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten

18 maart 2021

5 tips om efficiënt te shoppen in 30 minuten Mijn hart maakte een blij sprongetje toen ik hoorde dat de winkels op 3 maart 2021 weer open mochten… op afspraak dan. Ondanks al mijn shopervaring dacht ik toch even: “Jemig, hoe moet dat in een half uurtje?!” Natuurlijk maakte ik meteen afspraken met en voor … Read More

Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!

Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!

18 januari 2021

“Een basisgarderobe… voor iedereen anders?!” Regelmatig krijg ik de vraag of ik kan helpen bij het vinden van een basisgarderobe. Ik vraag dan meestal wat iemand precies zoekt. Op die vraag krijg ik steevast het antwoord: “Gewoon… de basis, zoals iedereen die moet hebben”. Een basisgarderobe waar iedereen gelukkig mee is, bestaat echter niet. Zoveel … Read More

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast

18 december 2020

Goede voornemens: 5 tips voor een duurzamere kledingkast Over iets meer dan een week is 2020 op zijn eind en gaan we weer een nieuw jaar in. Ben jij ook iemand die het leuk vindt om over goede voornemens na te denken? Ik wel! Misschien heb je wel gemerkt dat ik de laatste maanden meer … Read More

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past

25 november 2020

Tips voor het vinden van de winterjas die bij jou past Een winterjas kopen kan een behoorlijke klus zijn. Het is best een belangrijk kledingstuk. Je hebt hem vaak aan, dus moet je je er goed in voelen én hij moet zijn taak goed vervullen. Een nieuwe winterjas is een behoorlijke investering en daarom is … Read More

Een dag shoppen met Chanine

Een dag shoppen met Chanine

12 november 2020

Een dag shoppen met Chanine Natuurlijk kan ik je zelf vertellen waarom je een personal shopper zou kunnen inschakelen, maar het is leuker om een mijn klanten aan het woord te laten. Zij was na onze dag winkelen zo blij, dat ze dit mooie verhaal voor mij schreef. Maak kennis met Vanessa! Mijn dag personal … Read More

Categorieën

STIJL OP PEIL

Waar ik jou bij kan helpen:

• Een mooie basisgarderobe waarmee je met minder items meer combineert.
• Je mooiste kleuren kiezen waardoor jij beter tot je recht komt.
• Jouw persoonlijke stijl ontdekken.
• Het vinden van de juiste kleding voor de juiste gelegenheid.
• Het voorkomen van miskopen.
• Het versterken van je (professionele) imago.